Detalii produs

Conținut pachet: 1 pompă vidare, 2 recipiente 1L - 227.6 mm (Lungime) x 121.3 mm (lățime) x 75.2 mm (Înălțime), 1 recipient 1.6L - 227.6 mm (Lungime) x 121.4 mm (lățime) x 113.2 mm (Înălțime)
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Păstrează alimentele proaspete cu până la 5 ori mai mult *

Pompă pentru vidare puternică și versatilă, cu pungi pentru vidare reutilizabile, pentru ca tu să profiţi la maximum de preparatele tale preferate.

*Pe baza testului intern din 2021. Depozitare în frigider folosind un recipient vidat, comparativ cu folosirea a niciunui recipient. Rezultatul poate varia în termeni de alimente, ambalaj și temperatură de păstrare

Motor puternic

Motorul puternic al acestei pompe de vidare reîncărcabilă, poţi menţine proapspete alimentele preferate. Acumulatorul asigură utilizare continuă de până la 150 de ori la o singură încărcare.

Intuitivă și ușor de folosit

Funcţionare cu o singură atingere - pompa pentru vidare se oprește automat atunci când se realizează vidul potrivit.

Depozitare mai bună a alimentelor

Sistem de depozitare a alimentelor în condiţii de siguranţă și protecție pentru alimente proaspete și mâncare de a doua zi - menţinând cămara și frigiderul organizate. Vine cu un sistem de datare integrat pentru a gestiona durata de conservare a alimentelor.

Fără BPA și sigură pentru consumul de alimente

Fabricată din materiale netoxice și sigure pentru alimente. Protejează alimentele în cel mai bun mod posibil. Recipientele pentru alimente sunt, de asemenea, potrivite pentru congelator și mașina de spălat vase.

Încape în frigiderele Electrolux CustomFlex®

Recipientele pentru alimente sunt compatibile cu sistemul de depozitare de pe ușă a frigiderelor Electrolux CustomFlex®.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone