Detalii produs

Uscator de rufe PerfectCare900, pompa de caldura + Abur, Capacitate 9 kg, clasa energie A+++, display touch LCD, motor Inverter, Tehnologie DelicateCare cu senzori 3DSense, sistem filtrare EcoFlow.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Uscator cu pompa de caldura - EW9HS289S

Rezultate uniforme, ingrijire excelenta

CycloneCare cu Tehnologia 3DSense trateaza garderoba ta cu o grija deosebită. Acum poti usca uniform si cu incredere camasile delicate din matase, puloverele confortabile din lana si gecile groase, din mai multe straturi. Uscarea sa unica in tambur trateaza cu delicatete toate tesaturile, de fiecare data.

Electrolux - Uscator cu pompa de caldura - EW9HS289S

Protejează izolaţia termică, menţine aspectul*

Beneficiază de o uscare fără egal cu tehnologia unică 3DSense. Aceasta scanează adânc în ţesături și reglează automat setările pentru rezultate uniforme. De la mătase la lână, ţesăturile arată excelent și își menţin senzaţia plăcută la atingere. Chiar și gecile cu puf sunt protejate, fiind cu până la 30% mai călduroase decât cele uscate natural.

*Menţine aspectul și izolaţia termică a gecilor de puf, cu până la 30% mai bine decât prin uscarea naturală.

Electrolux - Uscator cu pompa de caldura - EW9HS289S

Nu intră la apă.* Nu își pierd forma.

Sistemul Electrolux DelicateCare reglează temperatura și mișcarea în funcţie de ţesătură pentru a asigura tipul corect de îngrijire. Astfel, calitatea hainelor este menţinută mai mult timp.

*Lâna nu intră la apă, comparativ cu uscarea naturală pe orizontală.

Electrolux - Uscator cu pompa de caldura - EW9HS289S

Cu MixCare, îngrijirea încărcăturilor mixte este mai simplă

La utilizarea cu un model compatibil din seria 900, MixCare poate spală o încărcătură de 5 kg în mai puțin de trei ore. Performanța puternică, dar delicată, la fel de eficientă ca la ciclurile mai lungi. Nu este nevoie de sortare, deoarece bumbacul și materialele sintetice pot fi mutate din tambur în tambur și uscate împreună.

Elimină peste 99,9% dintre bacterii și virusuri* în timpul uscării

Ciclul Hygiene, certificat Swissatest, rulează la peste 60°C, uscând hainele în timp ce le igienizează, eliminând 99,9% din bacterii și virusuri.* Acum poți usca cu încredere cuverturi, perne și articole de îmbrăcăminte.

* Testat pentru Candida albicans, MS2 bacteriofag și Escherichia coli în test extern realizat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 20212038).

Cum se curata filtrul de scame?

Filtrul de scame se află în fanta din partea inferioară a ramei hubloului și este foarte ușor de scos. Pentru a curăţa filtrul, îndepărtează cu o lavetă scamele colectate, apoi spală-l sub jet de apă. Dacă este nevoie, folosește o perie moale pentru a îndepărta scamele rămase. Șterge bine filtrul cu un prosop curat și pune-l la loc în uscător după ce te-ai asigurat că este complet uscat. Nu uita să cureţi de scame și interiorul fantei! 

Pentru a te asigura că uscătorul tău funcţionează optim, curăţă periodic filtrul de scame:

- după fiecare ciclu, în cazul unui uscător cu pompă de căldură

- o dată la 6 luni, în cazul unui uscător cu condensare

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone