Detalii produs

Maşină de spălat rufe cu uscător Electrolux seria PerfectCare700, Capacitate de spalare+uscare 7 + 5 kg, 1400 rpm, clase energie B/E, tambur Nou, motor Inverter cu MagnetPermanent; LCD; sistem DualCare +SteamCare+Sensicare+MixCare+FreshScent. TimeManager. WoolmarkBlue W&D.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Hainele tale spălate și uscate într-un singur ciclu

Mașina de spălat rufe cu uscător PerfectCare 700 spală și usucă hainele într-un singur ciclu. SÎn funcţie de tipul ţesăturilor și greutatea încărcăturii, sistemul DualCare ajustează temperatura și mișcarea tamburului pentru o spălare și o uscare optimizate pentru fiecare articol de îmbrăcăminte. Hainele tale vor arăta ca noi și vor fi mai plăcute la atingere mai mult timp.

Sistem DualCare - setările ideale pentru garderoba ta

Sistemul Electrolux DualCare adaptează automat ciclurile la tipurile de ţesături și greutatea încărcăturii. Astfel, hainele pot fi îngrijite la temperatura adecvată cu mișcări optimizate ale tamburului. Spălare urmată de uscare într-un singur proces optimizat. Astfel, fiecare articol își păstrează în timp aspectul, catifelarea și calitatea.

Haine reîmprospătate cu 96% mai puţină apă*

Hainele sunt reîmprospătate cu sistemul Electrolux SteamCare cu FreshScent. Reîmprospătând hainele tale preferate cu abur, poţi economisi peste 40 de litri de apă per ciclu, reducând în același timp cutele și necesitatea folosirii fierului de călcat. Iar pentru un plus de prospeţime, poţi adăuga parfum.

*Reîmprospătează hainele cu abur și economisește mai mult de 40 de litri de apă pe ciclu; testat pe 1 kg de haine delicate folosind programul FreshScent în comparaţie cu programul Delicates.

Sistem SensiCare - îngrijire personalizată într-un timp mai scurt

Sistemul SensiCare cântărește fiecare încărcătură și adaptează automat ciclul pentru ca hainele să fie spălate într-un timp optimizat. Prevenind spălărea prea intensă și asigurând menţinerea aspectului și a senzaţiei plăcute la atingere a articolelor pentru mai mult timp.

MixCare - îngrijire delicată și eficientă a încărcăturilor zilnice

MixCare te ajută să economisești timp și energie atunci când ai încărcături mixte de până la 5 kg. Atunci când speli și usuci sau doar usuci, adaptează durata și consumul de energie în funcţie de dimensiunea încărcăturii. Atunci când doar speli, curăţă hainele la 30° C în numai 69 de minute.

Suprafaţa îmbunătăţită a tamburului Care este și mai delicată cu ţesăturile tale*

Tamburul Care are un model nou tip pernuţe, pentru ca hainele să poată aluneca mai ușor. Modelul în relief creează o peliculă subţire de apă care acoperă găurile în timpul spălării. Acest lucru asigură o spălare mai delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul anterior Electrolux PerfectCare.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone