Detalii produs

Maşină de spălat rufe Electrolux seria PerfectCare700, Capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasă energie A, motor Inverter cu MagnetPermanent, display touch LED, sistem SteamCare+ SensiCare+FreshScent. TimeManager. WoolmarkBlue.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Acea prospeţime fină, gata imediat

Cu sistemul inovator SteamCare a mașinii de spălat rufe PerfectCare 700, poţi să finalizezi fiecare spălare cu o briză delicată de abur, care reduce cutele cu o treime. Pentru un aspect neted, elegant și pus la punct, fără nevoia de a mai călca hainele.

Cute reduse cu o treime*

Datorită sistemului SteamCare, hainele tale au mai puţine cute după spălare. Adăugând abur la finalul ciclului de spălare, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu până la o treime. Fără a expune hainele la căldura fierului de călcat, acestea arată mai bine mai mult timp, cu minimum de efort.

*În comparaţie cu aceeași mașină de spălat fără sistem SteamCare.

Haine împrospătate cu 96% mai puţină apă*

Bucură-te de senzaţia de proaspăt spălat cu un consum de apă mult mai redus. Prin împrospătarea cu abur a hainelor preferate, poţi economisi peste 40 de litri de apă pe ciclu, ceea ce ajută la extinderea duratei de purtare a hainelor. Iar pentru un plus de prospeţime, adaugă parfum.

*Folosește abur pentru a reîmprospăta hainele și a economisi mai mult de 40 de litri de apă per ciclu, testat pe 1 kg de haine delicate, folosind programul FreshScent în comparaţie cu utilizarea programului Delicate.

Suprafaţa îmbunătăţită a tamburului Care este și mai delicată cu ţesăturile tale*

Suprafaţa nouă a tamburului Care are un model tip pernuţe, pentru ca hainele tale să poată aluneca ușor. Modelul în relief creează o peliculă subţire de apă care acoperă găurile în timpul spălării. Astfel, rufele tale au parte de o spălare mai delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul anterior Electrolux PerfectCare.

Programul MixCare 69min - un mod de a economisi timp la încărcăturile mixte

Programul MixCare 69min adaptează durata ciclului, și consumul de energie la spălarea încărcăturilor de până la 5 kg de rufe, cu un nivel scăzut sau normal de murdărie. Curăţă temeinic încărcăturile mixte la 30°C, în doar 69 de minute. Ideal pentru o spălare la mijloc de săptămână.

Adaugă abur pentru o curăţare profundă

Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la finalul ciclului pentru a oferi hainelor tale o curăţare eficientă și igienică. Acesta ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele tale pentru rufe mai curate și igienizate.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone