Detalii produs

Masina de spalat rufe PerfectCare600, Capacitate 8 kg, 1200 rpm, clasa energie C, motor Inverter, display digit LCD, sistem SensiCare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Hainele de zi cu zi, spălate cu atenţie

Mașina de spălat rufe PerfectCare 600 cu Sistem SensiCare adaptează durata programului la dimensiunea încărcăturii, folosind mai puţină energie și apă și prevenind spălarea excesivă a oricărui articol. Asigură cele mai economice cicluri chiar și pentru încărcăturile cele mai mici.

Ţesăturile arată ca noi de două ori mai mult timp*

Sistemul SensiCare modifică setările programelor în funcţie de greutatea încărcăturii. Senzorii SensiCare ajustează durata programului și consumul de apă și energie, pentru a asigura aceeași eficienţă la spălare chiar și pentru încărcăturile mai mici.

*Test de rezistenţă a culorii efectuat de Ritex. Nr. test 15CR00099 din decembrie 2015.

Cu opțiunea TimeSave, puteti spăla cu până la 50% mai rapid.

cearcă o spălare temeinică și mai rapidă cu opțiunea TimeSave. Apasă butonul pentru a reduce durata ciclului principal al mașinii cu până la 50%. Articolele de bumbac și cele sintetice au parte de aceeași curățare completă, dar în doar jumătate din timpul obisnuit.

Haine curate atunci când ai nevoie de ele

Reglează pornirea ciclului în funcţie de programul tău, folosind funcția de Start cu întârziere. Rufele vor fi gata să fie scoase atunci când ești și tu pregătit(ă), păstrându-le cât mai proaspete și mai parfumate posibil. Este cel mai convenabil mod de a spăla rufe.

Manevrare foarte ușoară a rufelor

Această mașină de spălat de mare capacitate are un hublou cu o deschidere foarte mare, ceea ce permite ca încărcarea și descărcarea rufelor să fie mult mai ușoară – chiar și în cazul articolelor mari, cum ar fi al păturile sau pilotele.

Motor inverter - durabil și eficient din punct de vedere energetic

Încearcă spălarea economică cu o masina dotata cu motor inverter. Proiectat pentru un consum redus de energie și o durată de utilizare îndelungată, motorul inverter asigura constant o spălare eficientă.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone