Detalii produs

Maşină de spălat rufe Electrolux seria PerfectCare700, Capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasă energie A, motor Inverter cu MagnetPermanent, display touch LED, sistem SteamCare+ SensiCare+FreshScent. TimeManager. WoolmarkBlue.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Acea prospeţime fină, gata imediat

Cu sistemul inovator SteamCare a mașinii de spălat rufe PerfectCare 700, poţi să finalizezi fiecare spălare cu o briză delicată de abur, care reduce cutele cu o treime. Pentru un aspect neted, elegant și pus la punct, fără nevoia de a mai călca hainele.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Cute reduse cu o treime*

Datorită sistemului SteamCare, hainele tale au mai puţine cute după spălare. Adăugând abur la finalul ciclului de spălare, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu până la o treime. Fără a expune hainele la căldura fierului de călcat, acestea arată mai bine mai mult timp, cu minimum de efort.

*În comparaţie cu aceeași mașină de spălat fără sistem SteamCare.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Haine împrospătate cu 96% mai puţină apă*

Bucură-te de senzaţia de proaspăt spălat cu un consum de apă mult mai redus. Prin împrospătarea cu abur a hainelor preferate, poţi economisi peste 40 de litri de apă pe ciclu, ceea ce ajută la extinderea duratei de purtare a hainelor. Iar pentru un plus de prospeţime, adaugă parfum.

*Folosește abur pentru a reîmprospăta hainele și a economisi mai mult de 40 de litri de apă per ciclu, testat pe 1 kg de haine delicate, folosind programul FreshScent în comparaţie cu utilizarea programului Delicate.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Suprafaţa îmbunătăţită a tamburului Care este și mai delicată cu ţesăturile tale*

Suprafaţa nouă a tamburului Care are un model tip pernuţe, pentru ca hainele tale să poată aluneca ușor. Modelul în relief creează o peliculă subţire de apă care acoperă găurile în timpul spălării. Astfel, rufele tale au parte de o spălare mai delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul anterior Electrolux PerfectCare.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Programul MixCare 69min - un mod de a economisi timp la încărcăturile mixte

Programul MixCare 69min adaptează durata ciclului, și consumul de energie la spălarea încărcăturilor de până la 5 kg de rufe, cu un nivel scăzut sau normal de murdărie. Curăţă temeinic încărcăturile mixte la 30°C, în doar 69 de minute. Ideal pentru o spălare la mijloc de săptămână.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW7F348AW

Adaugă abur pentru o curăţare profundă

Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la finalul ciclului pentru a oferi hainelor tale o curăţare eficientă și igienică. Acesta ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele tale pentru rufe mai curate și igienizate.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone