.

.

Rasfata-te in prospetimea hainelor

In perioada 15.09 - 31.12.2017, Electrolux si Ariel va indeamna sa va rasfatati in prospetimea hainelor curate si placute la atingere!

Cumparati orice masina de spalat rufe din promotie, inregistrati online achizitia si noi va trimitem gratuit detergent Ariel si balsam Lenor pentru pana la 100 de spalari. 

Aceasta promotie s-a incheiat pe 31.12.2017

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 15 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

Masina de spalat rufe AEG LTX7E273E a fost adaugata in lista de produse participante la promotia Cash Back 2018

 • Perioada promotiei

  15 septembrie - 31 decembrie 2017

  Orice achizitie efectuata inainte de 15 septembrie 2017 sau dupa 31 decembrie 2017 nu va fi luata in considerare. Consultati regulamentul promotiei.

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 ianuarie 2018

  Inregistrati produsul online, incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de  20 de zile lucratoare va vom trimite cadoul dvs.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

Nu lasati capsulele la indemana copiilor!
keepcapsfromkids.eu

Campania paneuropeana "Nu lasati capsulele la indemana copiilor" este o initiativa a A.I.S.E., Asociatia Internationala pentru Sapunuri, Detergenti si Produse de Intretinere, in numele industriei de detergenti.

In termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie), Electrolux va va trimite setul de detergenti Ariel si Lenor. Puteti beneficia de fiecare data de promotie, indiferent de numarul de masini de spalat rufe achizitionate in perioada mentionata.

Atentie! Siguranta are intaietate - Nu lasati capsulele la indemana copiilor! Urmati intocmai instructiunile de folosire si depozitare adecvate capsulelor.

Sfaturi pentru îngrijirea hainelor

 • Lasati destul spatiu

  Pentru o spalare eficienta, lasati un spatiu cat latimea unei maini intre partea superioara a tamburului si rufe, in asa fel incat detergentul si balsamul sa aiba spatiu sa produca magia lor.

 • Folositi detergentul adecvat

  Pentru tesaturile albe folositi detergent care contine inalbitor. Este deosebit de bun si va mentine hainele in cea mai buna stare si cu un aspect placut si proaspat.

 • Folositi un uscator

  Daca va iubiti cu adevarat hainele, folositi un uscator! Uscatoarele Electrolux sunt concepute special pentru a usca fara a deteriora fibrele chiar si celor mai delicate textile, cum ar fi matasea sau lana.

abonare newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre ingrijirea tesaturilor. Descoperiti cum sa mentineti puloverul dvs. preferat, moale si pufos si aflati informatii despre cele mai noi produse ale noastre. Lasati-ne adresa dvs. de email si noi va vom trimite tot ce trebuie sa stiti despre intretinerea tesaturilor si cum sa le faceti sa arate bine pentru un timp indelungat.