Dedicaţi sustenabilităţii

PETscuiește deșeuri din natură și poţi câștiga un aspirator!

Poate că pescuitul nu e pentru toată lumea, însă a fi PETscar e o filozofie pe care o poate adopta oricine, oriunde, dacă iubește cu adevărat natura.

Pădurea Electrolux

Pentru fiecare achiziţie de pe www.electrolux.ro în perioada 18 noiembrie 2022 – 31 decembrie 2023, Electrolux va susţine financiar plantarea unui puiet, în localitatea Dobra, Satu Mare.

Adevărul despre spălatul hainelor

„Măsurile urgente împotriva schimbărilor climatice pot asigura un viitor prosper pentru toți”. Preocupările privind energia și creșterea costurilor au dus la reevaluarea pozitivă a obiceiurilor de spălare a hainelor.

Raport de Sustenabilitate 2022

Cadrul nostru de sustenabilitate - For the Better 2030 - definește modul în care ne desfășurăm activitatea pentru a ne atinge obiectivele pentru 2030, şi anume de a deveni o companie mai bună, de a găsi, soluţii mai bune și de a avea o viaţă mai bună, dar și obiectivele noastre climatice. 

Concurs Bucătăria Sustenabilă

Tehnicile de preparare a alimentelor și obiceiurile alimentare durabile sunt esenţiale pentru sănătatea noastră, dar și pentru sănătatea planetei noastre. Invităm arhitecţii, designerii și studenţii la arhitectură și design să realizeze o propunere (schiţă) de bucătărie sustenabilă care să îmbine armonios latura estetică cu cea funcţională.

Electrolux și Ecotic

Consumul înseamnă pentru mulţi confort și o viaţă mai bună, însă pentru planetă poate înseamna deșeuri și resurse secătuite. Electrolux colaborează cu ECOTIC pentru preluarea responsabilităţilor în ceea ce privește managementul deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Noua etichetă energetică

Noile norme UE privind etichetele energetice sunt menite să încurajeze proiectarea mai eficientă și mai sustenabilă a aparatelor electrocasnice. Electrolux se angajează să implementeze noile reguli ale Comisiei Europene privind definirea și afișarea etichetelor energetice.