Revitalizează-ți resturile cu abur

Ultima actualizare 07.05.2021 16:43

Produs

Cuptoare cu abur


Soluţie

Reîncălziți și reînviiți rămășițele fără a le usca. Mâncarea nu este irosită niciodată atunci când ai un cuptor cu aburi.Reîncălzirea resturilor

Dacă credeți că reîncălzirea resturilor este plictisitoare sau neplăcută, gândiți-vă din nou. Nu irosiți niciodată mâncarea atunci când aveți un cuptor cu aburi la îndemână. Aburul îți va încălzi rapid rămășițele fără a-l usca. Unele cuptoare cu aburi au chiar un program special pentru acest lucru, pe cuptoarele cu aburi Electrolux se numește „Regenerarea aburului”. Cât timp să reîncălziți mâncarea în cuptorul cu aburi? Depinde, dar câteva indicații de mai jos.Umiditate medie

Să zicem că aveți o jumătate de chiche la frigider, adăugând un pic de abur va face ca această rețea să fie din nou ca urmare a faptului că aburul se încălzește și adaugă umiditate. Dar dacă folosești Full Steam, quiche-ul ar fi prea umed și umed.


Abur complet

Nu aruncați paste vechi sau orez, aburul complet este excelent pentru a-l readuce la viață - chiar funcționează bine cu cartofii fierti. Pastele, orezul și cartofii tind să se usuce puțin în timp ce se odihnesc la frigider, iar aburul se adaugă din nou umed.

De asemenea, funcționează perfect pentru reîncălzirea legumelor aburite, așezați-le pe o tavă și puneți aburi pe aburi plini chiar înainte de servire. Vor dura doar câteva minute și vor fi din nou perfecte.


Gust deosebit făcut ușor

Cuptoarele noastre cu SteamBoost oferă trei niveluri de abur. Programe dedicate pentru coacere și prăjire, precum și un singur program cu abur pentru noi niveluri de gust, crocant și umed.


Descoperiți cuptoarele noastre SteamBoost


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.