Gătiti legume nutritive și delicioase cu abur

Ultima actualizare 07.05.2021 15:13

Verduri cu aromă completă, crocante și hrănitoare - un cuptor cu abur face o alimentație sănătoasă mai ușoară și mai delicioasă.Verde și sănătos

De ce aburul de legume este mai bun? Este ușor, rapid și sănătos să vă gătiți legumele în cuptorul cu aburi. De ce aburul este sănătos? Aburul nu scurge legumele de nici o aromă sau nutriție, așa că obțineți un rezultat atât de gustos, cât și de sănătos. Deoarece căldura este consecventă, legumele nu se sparg atât de ușor în aburi, deci nu se mai zdrobesc broccoli. Iată trei rețete ușoare pentru legumele aburite - încercați să vedeți care este preferata dvs.!


Conopida cu lamaie, piper negru si masline

- Spargeti conopida in flori si asezati-le pe o tava perforata de cuptor.

- Abur complet 100 ° C pentru aproximativ 3-5 min, în funcție de dimensiune. (Ar trebui să aibă în continuare niște crize.)

- Scoateți și amestecați într-un castron cu zeama de lămâie rasă, sucul de lămâie, ardeiul negru zdrobit, măslinele negre tocate și sarea de mare. Serviți cald sau rece.


Sparanghel verde cu parmezan ras și ulei de măsline

- Tundeți și cojiți cele 3 cm inferioare de sparanghel și așezați-le pe o tavă perforată.

- Abur complet 100 ° C pentru aproximativ 2-4 min, în funcție de dimensiune.

- Scoateți și stropiți cu ulei de măsline, stropiți cu sare de mare și deasupra cu multă brânză de parmezan ras. Serviți cald sau rece.


Broccoli cu ghimbir, sos de soia, alune și semințe de susan

- Rupeți broccoli în flori și așezați-le pe o tavă perforată de cuptor.

- Abur complet 100 ° C pentru aproximativ 3-5 min, în funcție de dimensiune.

- Scoateți și amestecați într-un castron cu ghimbirul răcit fin, sosul de soia japonez, alune prăjite, uleiul de susan și semințele de susan prăjite. Se serveste fierbinte.


Crizant, maro auriu și perfect umed

În cuptoarele SteamCrisp, căldura obișnuită este combinată cu aburul pentru a face vasele crocante și maro auriu la exterior, în timp ce părțile interioare sunt umede, tandre cu nutrienți și gust perfect conservat.


Descoperiți cuptoarele noastre SteamCrisp


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.