Aflați elementele de bază ale gătitului la aburi

Ultima actualizare 07.05.2021 15:17

Produs

Cuptoare cu abur - Elemente baza de gatit

Soluţie

Nu trebuie să fiți bucătar pentru a găti cu aburi, este simplu. Realizarea crustelor mai crocante, interiorelor umede și a legumelor vibrante nu a fost niciodată mai ușoară. Și obțineți orez perfect, linte și cereale de fiecare dată.Orez aburit (orez basmati, paraboiled sau jasmin)

Gătirea orezului în cuptorul cu aburi nu este doar ușoară, vei obține și un rezultat mai bun. Orezul va sfârși perfect de fiecare dată. Fiecare boabe va fi gătit uniform, dar nu prea gătit, pentru un rezultat pufos. Dacă se reduce la aburire și la fierbere, preferăm aburirea orezului nostru.


1 parte de orez amestecată cu 1 parte de apă și un vârf de sare este tot ce ai nevoie.


Puneți ingredientele într-o tavă de cuptor adecvată.


Aburiti la abur complet 100 ° C timp de 20 min. Terminat!


Linte de abur și alte boabe

Lentilele au tendința de a se transforma în mușchi atunci când fierbeți într-un vas, ceea ce nu se va întâmpla într-un cuptor cu aburi, deoarece aburul nu va supraîncărca lintea. Lintea va fi, de asemenea, mai hrănitoare atunci când este gătită în abur, deoarece nu se scurge lintea, așa cum o face apa clocotită.

Cum aburi lintea: 1 parte linte roșie amestecată cu 1 parte stoc vegetal și un vârf de sare este tot ce ai nevoie, puneți ingredientele într-o tavă de cuptor adecvată. Aburiti pe abur complet 100 ° C timp de 13-15 min, gata!


Delicios!

Aburirea este o metodă excelentă de gătit pentru o mulțime de boabe. Este o metodă de gătit fără efort, cu un rezultat final delicios. De exemplu, încercați aburul de perle de quinoa, bulgur și cous cous. Aveți în vedere timpul de gătire pentru fiecare produs, deoarece acestea diferă.


Aburul face mâncare bună și mai bună

Faceți mâncarea preferată mai delicioasă, fără eforturi suplimentare. Folosește abur atunci când gătești legume, pește, carne, pâine și chiar deserturi pentru a obține acele păruri crocante și interioare umede pline de aromă.


Descoperiți cuptoarele noastre SteamBoostLasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.