Începeți cu cuptorul cu aburi

Ultima actualizare 07.05.2021 15:20

Produs

Cuptoare cu abur - descriere beneficii

Soluţie


Bine ați venit la o zi mai gustoasă cu aburi! Haideți să vă arătăm câteva sfaturi și trucuri cu privire la modul în care cuptorul dvs. cu aburi scoate tot ce este mai bun în gătitul dvs.Bine ati venit

Felicitări pentru cuptorul cu aburi! Indiferent dacă este vorba despre o achiziție nouă sau dacă aveți cuptorul cu abur pentru o perioadă, aburul este o metodă excelentă de gătit. Când începeți să folosiți abur, veți descoperi avantajele dvs., dar vă vom prezenta și de ce aburul este excelent pentru a găti totul, de la mesele de zi cu zi la gustări, brunch sau mese speciale pentru ocazii.

Bine ați venit în lumea aburului!


Rezervor de apa

Primele lucruri în primul rând, ceea ce este diferit cu un cuptor cu aburi este faptul că gătește cu abur. Pentru aceasta, are nevoie de un recipient cu apă care trebuie umplut cu apă pentru ca cuptorul să funcționeze corect. Căldura din cuptor transformă apoi apa în abur.

La cuptoarele cu aburi Electrolux, recipientul de apă este plasat în colțul din dreapta sus al cuptorului cu abur. Cu așteptarea cuptorului SteamBake, unde este plasat în cavitatea de la etajul inferior al cuptorului. În orice caz, asigurați-vă că îl completați înainte de a începe să gătiți.


Niveluri de abur

Un alt lucru de remarcat sunt nivelurile diferite de abur pe care le puteți folosi la gătit, la cuptoarele cu aburi Electrolux se numesc abur complet, umiditate ridicată, umiditate medie și umiditate scăzută. Ca o orientare generală, pentru aceasta funcționează bine diferitele niveluri de abur:

- Full Steam folosește abur continuu pentru alimente sănătoase și aromate. Ideal pentru prepararea blândă a ingredientelor precum legume, orez, cuscus și fructe de mare (pește, midii și creveți).

- Humity High combină aerul fierbinte cu aburul pentru preparate delicate. Ideal pentru mâncăruri delicate, cum ar fi cremele, flanurile, terrinele și peștele.

- Humity Medium combină aerul cald și aburul pentru o tocanare blândă. Ideal pentru carne înăbușită sau pește prăjit, precum și pentru a coace pâine și aluaturi dulci.

- Umiditatea scăzută combină aerul cald cu aburul pentru mâncarea suculentă și crocantă. Ideal pentru carne, păsări de curte, pește, mâncăruri au gratin, caserole, legume prăjite, precum și plăcinte de copt, briose și biscuiți.
Aburul face mâncare bună și mai bună

Faceți mâncarea preferată mai delicioasă, fără eforturi suplimentare. Folosește abur atunci când gătești legume, pește, carne, pâine și chiar deserturi pentru a obține acele păruri crocante și interioare umede pline de aromă.


Aburul face mâncare bună și mai bună

Faceți mâncarea preferată mai delicioasă, fără eforturi suplimentare. Folosește abur atunci când gătești legume, pește, carne, pâine și chiar deserturi pentru a obține acele păruri crocante și interioare umede pline de aromă.


Descoperiți cuptoarele noastre SteamBoost


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.