Conectarea cuptorului tău Electrolux la aplicație

Ultima actualizare 21.11.2023 01:15

Conectarea telefonului la cuptor

Îți prezentăm mai jos pașii necesari pentru a îți conecta cuptorul Electrolux la aplicația Electrolux. Aplicația îți va oferi asistență inteligentă, sfaturi de gătit și cele mai bune modalități de a utiliza funcțiile cuptorului. De exemplu, vei putea seta și modifica temperatura și timer-ul direct de pe telefon. Cu ajutorul aplicației, te vei putea bucura de confortul de a controla procesul de gătit chiar și atunci când nu te afli în bucătărie.

Elemente necesare

    • Rețea wireless cu conexiune la internet
    • Dispozitiv mobil conectat la rețeaua wireless


Reține: sunt acceptate doar rețelele de 2,4 GHz. Dacă ai mai multe rețele WiFi acasă, cuptorul și dispozitivul mobil vor trebui conectate la aceeași rețea (2,4 GHz).Mod de conectare

Produsul tău poate veni însoțit de un cod QR pe plăcuța de identificare. Această plăcuță se regăsește pe cadrul frontal al cavității aparatului. Dacă găsești un cod QR acolo, urmează pașii din prima secțiune de mai jos. Dacă nu, treci mai departe și urmează pașii pentru conectarea manuală.

Opțiunea 1: Conectarea cuptorului cu ajutorul codului QR

1. Scanează codul QR pentru a descărca aplicația noastră
Scanează codul QR de pe plăcuța de identificare cu ajutorul camerei dispozitivului tău mobil. Vei fi redirecționat(ă) către aplicația Electrolux din magazinul de aplicații. Urmează instrucțiunile de pe dispozitivul tău mobil pentru a instala aplicația. După ce ai finalizat instalarea, creează-ți un cont și autentifică-te.


2. Pornește cuptorul și modulul acestuia Wi-Fi
Pornește cuptorul și accesează meniul făcând clic pe „Setări”, apoi pe „Conexiuni” pentru a porni modulul Wi-Fi al cuptorului. Acest proces poate dura până la 90 de secunde.3. Scanează din nou codul QR cu scanerul aplicației
Scanează din nou codul QR de pe plăcuța de identificare cu scanerul din aplicația My Elextrolux Kitchen pentru a asocia aparatul în cauză cu dispozitivul tău mobil.

Opțiunea 2: conectarea produsului manual

1. Descărcă aplicația noastră și autentifică-te
 Instalează aplicația Electrolux, creează-ți un cont și autentifică-te. În aplicație, alege opțiunea „Cuptoare”.

Descărca de pe App StoreIntră pe Google Play

2. Pornește cuptorul și modulul acestuia Wi-Fi-ul
 
Pornește cuptorul și accesează meniul făcând clic pe „Setări”, apoi pe „Conexiuni” pentru a porni modulul Wi-Fi al cuptorului. Acest proces poate dura până la 90 de secunde.
 
3. Conectează-ți telefonul la cuptorul Wi-Fi
În aplicația Electrolux, conectează-ți telefonul la modulul Wi-Fi al cuptorului. Nu închide aplicația în timpul procesului de conectare. Acest lucru poate dura până la un minut. Odată conectat, pe afișajul cuptorului va fi afișată o notificare că procesul a fost finalizat cu succes.
 
4. Conectează cuptorul la rețeaua Wi-Fi din casă
În aplicație ți se va solicita să îți conectezi cuptorul la rețeaua ta Wi-Fi de acasă.

- Caută rețeaua ta Wi-Fi în listă și introdu datele de autentificare ale rețelei tale.
 - Așteaptă finalizarea conexiunii. Acest lucru poate dura până la un minut.
 - Dă un nume cuptorului tău în aplicație.

Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.
 
După ce ți-ai conectat cu succes produsul la aplicație, fă clic aici pentru a afla mai multe despre cum să utilizați aplicația.

Descarcă manualul
Descarcă manualul

Nu mai găsești manualul venit cu produsul tău? Descarcă versiunea digitală.