CookView® – cum se utilizează camera cuptorului tău Electrolux

Ultima actualizare 21.11.2023 01:25

CookView® cu telefonul în mână
Cu CookView® poți sta cu ochii pe cuptor, chiar și atunci când nu poți fi în bucătărie. Camera integrată a cuptorului tău inteligent te va ajuta să obții preparate perfecte, de fiecare dată – chiar și de la distanță. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare Electrolux.

Ce este camera CookView® și de ce ar trebui să o folosești?

Camera CookView® este integrată în mânerul ușii cuptorului, cu fața spre cavitatea cuptorului. Aceasta îți permite să monitorizezi procesul de gătit fără a fi nevoie să te deplasezi fizic până în bucătărie și să deschidezi ușa cuptorului pentru a verifica preparatul. Acest lucru este ideal dacă dorești să pleci din bucătărie, dar trebuie să urmărești gătirea preparatului tău ca să vezi când este gata

Modul de utilizare al camerei pentru cuptor CookView®

Pași necesari:

1. Asigură-te că ai instalat aplicația Electrolux pe smartphone și că ai conectat cuptorul la aceasta. Dacă nu ți-ai conectat deja cuptorul, începe prin a face acest lucru.
2. Asigură-te că ai conectat cuptorul la rețeaua Wi-Fi.

Accesarea camerei:

Începe să gătești așa cum ai proceda de obicei. Pe parcursul procesului de gătit, poți accesa camera prin intermediul aplicației. Vei putea vedea live procesul de gătire din cuptor

Sfaturi și sugestii

  • Salvează o fotografie făcută cu camera, partajeaz-o și cu alte persoane și actualizează modul de vizualizare a camerei. Aceste funcții sunt disponibile în modul de vizualizare a camerei.
  • Dacă bucătăria ta este foarte luminoasă, reflexiile datorate sticlei ușii cuptorului pot îngreuna captarea imaginilor. În acest caz, utilizează apărătoarea pentru cameră inclusă pentru a împiedica reflexia luminii și a îmbunătăți calitatea imaginii. Pentru a o monta, introdu apărătoarea camerei între geamul ușii și mâner, în poziția centrală. Sprijină cârligele mai lungi de ușă și pe cele mai scurte de spatele mânerului.
  • Dacă imaginea captată de cameră nu este complet vizibilă în aplicație, asigură-te că mânerul ușii/camera nu este acoperită și că ai cuptorul conectat la rețeaua Wi-Fi. Dacă problema este legată de rețeaua Wi-Fi și persistă în continuare, mută routerul cât mai aproape de cuptor sau instalează un repeater Wi-Fi pentru a îmbunătăți semnalul routerului.


Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă dorești să afli mai multe despre cum să utilizezi aplicația Electrolux  împreună cu cuptorul tău inteligent, apăsă aici.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.