Cum să faceți ca mâncarea rămasă să aibă iarăși un gust proaspăt

Ultima actualizare 16.01.2023 14:32

Datorită funcției Steam Regeneration, mâncarea rămasă din zilele anterioare poate fi iarăși... gustoasă și delicioasă!

Înțelegem perfect că atunci când vine vorba de ceea ce a rămas din meniul de ieri, nu suntem foarte entuziasmați. Când am mâncat prima dată, preparatul era foarte gustos. Dar acum este ceva gătit ieri... dar dacă am putea face ca mâncarea să aibă un gust la fel de bun ca atunci când am mâncat-o prima dată? Ei bine, cu funcția de regenerare cu abur a cuptoarele Electrolux, acest lucru este posibil.


Funcția Steam Regeneration vă permite să reîncălziți preparatele și să recuperați gustul bun, distribuind ușor aburul pentru a nu permite uscarea acestora, dar în același timp împiedicând mâncarea să aibă o consistență umedă. În acest mod, mâncarea reîncălzită își recapătă gustul bun, ca atunci când tocmai a fost preparată.

Regenerarea cu abur vă permite în mod convenabil să reîncălziți alimentele direct pe farfurie. Pur și simplu selectați setări ->speciale-> Steam Regeneration. Puneți de exemplu lasagna pe poziția 2 din interiorul cuptorului și lăsați-o să stea la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Și pregătiți-vă să vă bucurați de ea ca și cum ar fi proaspăt făcută.

Când utilizați funcția de regenerarea cu abur sau reîncălziți preparatele în general, amintiți-vă că diferitele alimente au nevoie de timp diferit pentru a fi reîncălzite complet și gata de mâncare. De exemplu, carnea in general va dura mai mult pentru a se reîncălzi decât legumele. Folosiți timpul adecvat de reîncălzire în funcție de tipul preparatului, astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de un gust grozav.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.