Cum să faceţi ca resturile de mâncare să aibă iarăși un gust proaspăt

Ultima actualizare 11.03.2022 07:28

Datorită funcţiei Steam Regeneration, resturile de mâncare pot fi iarăși... gustoase și delicioase!

Înţelegem perfect că atunci când vine vorba de ceea ce a rămas din meniul de ieri, nu suntem foarte entuziasmaţi. Când am mâncat prima dată, preparatul era foarte gustos. Dar acum este ceva gătit ieri... dar dacă am putea face ca mâncarea să aibă un gust la fel de bun ca atunci când am mâncat-o prima dată? Ei bine, cu funcţia de regenerare cu abur a cuptoarele Electrolux, acest lucru este posibil.


Funcţia Steam Regeneration vă permite să reîncălziţi preparatele și să recuperaţi gustul bun, distribuind ușor aburul pentru a nu permite uscarea acestora, dar în același timp împiedicând mâncarea să aibă o consistenţă umedă. În acest mod, mâncarea reîncălzită își recapătă gustul bun, ca atunci când tocmai a fost preparată.

Regenerarea cu abur vă permite în mod convenabil să reîncălziţi alimentele direct pe farfurie. Pur și simplu selectaţi setări ->speciale-> Steam Regeneration. Puneţi de exemplu lasagna pe poziţia 2 din interiorul cuptorului și lăsaţi-o să stea la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Și pregătiţi-vă să vă bucuraţi de ea ca și cum ar fi proaspăt făcută.

Când utilizaţi funcţia de regenerarea cu abur sau reîncălziţi preparatele în general, amintiţi-vă că diferitele alimente au nevoie de timp diferit pentru a fi reîncălzite complet și gata de mâncare. De exemplu, carnea in general va dura mai mult pentru a se reîncălzi decât legumele. Folosiţi timpul adecvat de reîncălzire în funcţie de tipul preparatului, astfel încât să vă puteţi bucura întotdeauna de un gust grozav.Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.