Luați-vă mai departe preferatele fika cu abur

Ultima actualizare 07.05.2021 15:13


Tradiția scandinavă a fika este pe toată lumea să se bucure. Folosiți cuptorul cu aburi pentru a ridica produsele coapte preferate.Fika preferate

Aburul este excelent pentru pâinea dulce, cum ar fi brioșele și prăjiturile. Ajută la ridicarea pâinii și îi conferă aerul de care are nevoie. Obțineți un exterior crocant și umed în interior.


Rețetă: Muffins afine englezești

Ingrediente pentru aluat (A)
350gr făină universală, 115gr zahăr brun, 20gr praf de copt (pentru produse dulci)

Ingrediente pentru aluat (B)
2 ouă întregi, 200gr afine, 370gr lapte integral, 90 g unt topit.

Mod de preparare: 15 min

Accesorii: pahare de brioșă aliminium individuale

Cerneti faina, zaharul si praful de copt intr-un bol. Într-un alt bol, fierbeți ouăle cu laptele, untul topit la rece și afine.
A. Turnați amestecul lichid (B) în amestecul de ingrediente uscate (A) și amestecați suficient încât să amestecați ingredientele.
B. Turnați aluatul în căni cu muffin unt și coaceți în partea inferioară a cuptorului.

Se coace la umiditate scăzută 170 ° C timp de 25-30 min


Coaceți pâine artizanală acasă

Coaceți o pâine excelentă prin simpla atingere a unui buton. Cuptoarele SteamBake folosesc aburi pentru a dovedi aluatul, crescând rapid și chiar și pentru părțile umede aerisite. Pentru a adăuga atingerea finală a perfecțiunii, se introduce căldură uscată obișnuită pentru a face crusta crocantă și maro aurie.


Descoperiți cuptoarele noastre SteamBake


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.