Gătire asistată AssistedCooking

Ultima actualizare 21.12.2022 11:29

Rezultate delicioase de fiecare dată! Accesează funcția AssistedCooking prin aplicația My Electrolux Kitchen și apoi selectează direct preparatul pe dorești să îl gătești. Cuptorul te va ghida apoi către programul potrivit și durata de timp necesară pentru a vă găti perfect preparatul dorit.

 

Urmând pașii de mai jos, AssistedCooking te ajută să obții fără efort rezultate profesioniste:
 

PASUL 1:

Accesează funcția AssistedCooking prin aplicația My Electrolux Kitchen.
 

PASUL 2:

Selectează felul de mâncare preferat din vasta noastră listă de opțiuni. Pentru unele preparate, poți opta pentru a utiliza senzorul FoodSensor pentru a monitoriza temperatura din interiorul preparatului.
 

PASUL 3:

Pune preparatul în cuptor.
 

PASUL 4:

Cuptorul te va ghida apoi către programul potrivit și durata de timp necesară pentru a vă găti perfect preparatul. Timpul și temperatura pot fi ajustate după gustul tău pentru ca tu să ai control deplin asupra procesului de gătire.
 

PASUL 5:

Apasă pe „Start”.
 

PASUL 6:

Pofta bună!

Indiferent dacă gătești lasagna vegană cu brânză sau somon delicios, funcția AssistedCooking te va ajută să gătești preparatele fără efort la temperatura și durata potrivite. Pentru ca preparatele tale să iasă mereu așa cum îți plac!

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.