Gătirea asistată

Ultima actualizare 21.03.2022 16:00


Obțineți rezultate delicioase de fiecare dată. Accesați funcția AssistedCooking prin aplicația My Electrolux Kitchen și selectați pur și simplu mâncarea pe care doriți să o gătiți. Cuptorul vă va ghida către programul potrivit și durata de timp pentru a vă găti perfect preparatul.
Urmând acești pași, funcția AssistedCooking vă ajută să obțineți, fără efort, rezultate excelente:

PASUL #1

Accesați funcția AssistedCooking prin aplicația My Electrolux Kitchen.


PASUL #2

Selectați felul de mâncare preferat din gama noastră largă de opțiuni. Pentru unele feluri de mâncare, puteți opta pentru  utilizarea senzorului de gătire, pentru a monitoriza temperatura din interiorul preparatului.


PASUL #3

Puneți preparatul în cuptor.


PASUL #4

Cuptorul vă va ghida către programul potrivit și durata de timp necesară pentru a găti perfect preparatul. Durata și temperatura pot fi ajustate după preferința dvs., asigurându-vă că aveți control deplin.


PASUL #5

Selectați „Start”.


PASUL #6

Bucurați-vă!

Indiferent dacă gătiți acea lasagna vegană cu brânză sau acel somon delicios, funcția AssistedCooking vă ajută să gătiți fără efort, la temperatura și durata de timp potrivite. Pentru ca preparatele dumneavoastra să iasă mereu așa cum vă plac.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.