Modul de utilizare a funcției AquaClean pentru curățarea cuptorului Electrolux

Ultima actualizare 26.06.2023 03:35

Ștergerea aburului cu o cârpă de vase în cuptor

Curățarea cuptorului nu trebuie să fie o corvoadă.  Funcția AquaClean de pe unele modele de cuptoare Electrolux va ușura menținerea cuptorului curat. Această funcție asigură tratarea prealabilă a petelor și a stropilor facilitând îndepărtarea chiar și a celor mai persistente reziduuri. Astfel, întreținerea cuptorului va fi cât se poate de ușoară.

Cuptoarele Electrolux pot fi prevăzute cu diferite funcții de curățare care să ușureze curățarea   acestora. Consultă manualul cuptorului tău pentru a te familiariza cu funcțiile disponibile pentru curățare.

Ce este funcția AquaClean și de ce ar trebui să o folosești?

AquaClean folosește abur pentru a înmuia grăsimile reziduale și a reziduurile alimentare de pe suprafața interioară a cuptorului. Pur și simplu toarnă apă în cavitatea din partea inferioară a cuptorului și rulează un ciclu de gătit (nu unul de curățare) pentru a genera abur și a pretrata reziduurile alimentare. Acest lucru face mai ușoară ștergerea murdăriei după răcirea cuptorului.
 

Cum se utilizează AquaClean?

1. Adaugă 200 ml de apă direct în zona desemnată din partea inferioară a cuptorului. Notă: nu utiliza recipientul de apă, dacă modelul de cuptor este prevăzut cu unul.
2. Selectează setarea TrueFan.  . Dacă produsul este prevăzut cu un buton SteamBake, un buton dedicat pe panoul de control cu o pictogramă cu abur, te rugăm să-l apeși și pe acesta. 


3. Setează temperatura la 90°C.

4. Lasă cuptorul să funcționeze timp de 30 de minute.

5. Oprește cuptorul și lasă-l să se răcească.

6. După ce cuptorul s-a răcit, șterge suprafețele interioare ale acestuia cu o lavetă moale.Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă dorești mai multe informații despre AquaClean și menținerea cuptorului tău curat, apasă aici pentru o prezentare generală a modului de curățare și întreținere a cuptorului tău.

Înregistrează produsele
Înregistrează produsele

Înregistrează-ți produsele pe MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

Descarcă manualul
Descarcă manualul

Nu mai găsești manualul venit cu produsul tău? Descarcă versiunea digitală.