Modul de utilizare al funcției AssistedCooking a cuptorului tău Electrolux

Ultima actualizare 28.11.2023 11:07

Femeie care se uită la telefonul ei 

Gătește întotdeauna preparate excelente. Funcția AssistedCooking te va ajuta să identifici setările adecvate pentru felul de mâncare pe care dorești să-l gătești. Descoperă cu ajutorul AssistedCooking diversele funcții ale noul tău cuptor. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare Electrolux.

Ce este funcția AssistedCooking și de ce ar trebui să o folosești?

AssistedCooking este o funcție practică care te ajută să selectezi cele mai bune setări ale cuptorului în funcție de ceea ce gătești. Dacă știi ce doriți să gătești și ai nevoie de sugestii despre cum să setezi cuptorul pentru a obține rezultatele dorite, consultă ghidul AssitedCooking. Pur și simplu introdu funcția și răspunde pas cu pas la întrebările despre preparatul și rezultatele dorite (de exemplu, friptură în sânge, mediu, bine făcută), iar AssistedCooking îți va indica cum să setezi cuptorul. Ajustează setările recomandate conform preferințelor proprii și, dacă utilizezi aplicația, le poți trimite direct către cuptor pentru a începe gătirea preparatului.
 
Accesează funcția AssistedCooking fie din aplicația Electrolux, fie direct cu ajutorul comenzilor cuptorului.
 
Dacă cuptorul tău este prevăzut cu un afișaj LED EXPlore, citește articolul următor unde se explică semnificația numerelor programului AssistedCooking.


Cum se utilizează funcția AssistedCooking?

1 Selectează ASSISTEDCOOKING din MENIUL cuptorului sau în aplicația Electrolux.
2. Selectează preferințele pentru preparatul tău și modul de gătire cu ajutorului ghidului pas cu pas.
3. Funcția de gătire asistată îți va recomanda o anumită durată, funcție și temperatură. Poți ajusta aceste setări dacă dorești.
4. Dacă utilizezi aplicația: trimite setările direct către cuptor.
5. Apasă START pentru a începe procesul de gătire.

Sfaturi și sugestii

  • Cuptorul te va notifica când a mai rămas 10% din timpul de gătire. Poți prelungi timpul de gătire sau poți schimba funcția de gătire conform preferințelor tale.
  • Senzorul pentru alimente este indicat în multe scenarii de gătire asistată – îți sugerăm să îl utilizezi deoarece oferă precizie și control suplimentare.
  • Reține: AssistedCooking nu este un program de gătire, ci o funcție de ghidare. Prin urmare, nu o vei găsi pe lista de funcții de gătire a cuptorului tău – la majoritatea modelelor de cuptoare, vei găsi funcția AssistedCooking în cadrul MENIULUI principal.

Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.
 
Dacă  dorești să afli mai multe  despre cum să utilizezi aplicația împreună cu cuptorul tău inteligent, apasă aici.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.