Redați prospețimea mâncarii rămase, cu ajutorul cuptorului cu abur

Ultima actualizare 17.08.2022 21:07

Produs

Cuptoare cu abur


Soluţie

Reîncălziți și redați prospețimea mâncării rămase, fără a o usca. Mâncarea nu este niciodată irosită dacă aveți acasă un cuptor cu abur.Reîncălzirea mâncării rămase

Dacă credeți că reîncălzirea mâncării este ceva plictisitor sau neplăcut, gândiți-vă din nou. Nu irosiți niciodată mâncarea atunci când aveți acasă un cuptor cu abur. Aburul vă va încălzi rapid mâncarea râmasă, fără a o usca. Unele cuptoare cu abur au chiar un program special pentru acest lucru, de exemplu la cuptoarele Electrolux se numește „Regenerare cu abur”. Cât timp se reîncălzește mâncarea în cuptorul cu abur? Depinde, dar iată câteva indicații mai jos.Umiditate medie

Să zicem că aveți o jumătate de quiche în frigider. Reîncălzirea preparatului cu ajutorul unei cantități mici de abur va face ca acest quiche sa fie proaspăt din nou, datorită faptului că aburul încălzește dar adaugă și umiditate. Dar dacă folosești 100% abur, quiche-ul va fi prea moale și umed.


Funcția Full Steam

Nu aruncați pastele vechi sau orezul. Functia Full Steam este excelentă pentru a le readuce la viață - funcționează bine chiar si cu cartofii fierti. Pastele, orezul și cartofii tind să se usuce puțin în timp ce sunt depozitate la frigider, iar aburul le readuce prospețimea.

De asemenea, funcționează perfect pentru reîncălzirea legumelor gătite la abur. Doar așezați-le pe o tavă și utilizați funcția Full Steam, chiar înainte de servire. Va dura doar câteva minute și vor fi din nou perfecte.


Gust deosebit, obținut ușor

Cuptoarele Electrolux cu funcția SteamBoost oferă trei niveluri de abur, precum si programe dedicate pentru coacere și rumenire, precum și un program prin care puteți adauga doar abur în proporții diferite, pentru obtinerea gustului dorit.


Descoperiți cuptoarele Electrolux SteamBoost


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.