Secretul perfecţiunii este sous vide!

Ultima actualizare 10.03.2022 23:09


Ce este sous vide? Sous vide, care înseamnă „sub vid”, este tehnica franceză de gătit care urmează procesul simplu de sigilare în vid a ingredientelor într-o pungă, apoi plasarea pungii într-o baie de apă încălzită.

Cuptorul dvs. Electrolux SteamPro simplifică întregul proces și vă permite să faceți acest lucru fără a fi nevoie să puneți punga sigilată cu vid într-o baie de apă încălzită. Cu ajutorul cuptorului dumneavoastră Electrolux SteamPro, puteți utiliza tehnica sous vide pentru a găti alimente la un nivel precis de coacere de fiecare dată.

O puteți face și dumneavoastră cu ușurință!

Știați că doar folosind funcția de gătit sous vide a cuptorului tău Electrolux SteamPro, puteți găti cu ușurință la fel cum fac profesioniștii?

Chiar asa!? Da! Urmând acești pași, cuptorul dumneavoastră Electrolux SteamPro vă ajută să obțineți fără efort rezultate profesionale, folosind tehnica de gătit sous vide.

Pasul #1

Sigilați ingredientele într-o pungă de plastic.

Pasul #2

Puneți alimentele în cuptorul dumneavoastră Electrolux SteamPro.

Pasul #3

Selectați pictograma sous vide „SV”.

Pasul #4

Selectați temperatura dorită.

Pasul #5

Selectați „Start”.

Pasul #6

Bucurați-vă!

Gătitul sous vide nu numai că ajută la obtinerea unor preparate cu un gust incredibil, fără pierderi de aromă sau umiditate, dar ajută și alimentele să-și păstreze toți nutrienții. Lăsați cuptorul Electrolux SteamPro să fie ajutorul dumneavoastră pentru gătitul sous vide, astfel încât să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată.