Secretul preparatelor sous vide perfecte!

Ultima actualizare 20.10.2022 03:50


Ce este sous vide? Sous vide (pronunțat su-víd) înseamnă „sub vid” și este o tehnică franceză de gătit, ce constă într-un proces simplu de sigilare în vid a ingredientelor într-o pungă, apoi plasarea acesteia într-o baie de apă încălzită. 

Cuptorul tău Electrolux SteamPro face acest proces și mai ușor. Acum poți găti sous-vide la cuptor fără să mai fie nevoie să pui punga sigilată într-o baie de apă încălzită. Cu cuptorul tău Electrolux SteamPro, poți folosi tehnica sous vide pentru a găti alimentele perfect de fiecare dată. 
 

Acum poți utiliza și tu astfel de tehnici cu ușurință!

Folosind funcția de gătit sous vide a cuptorului tău Electrolux SteamPro poți găti cu ușurință la fel cum fac profesioniștii.

Excusez moi!? Exact! Urmând pașii de jos, cuptorul tău Electrolux SteamPro te va ajuta să obții fără efort rezultate profesioniste folosind tehnica de gătire sous vide.

Pasul 1:

Videază ingredientele într-o pungă de plastic.
 

Pasul 2:

Pune alimentele în cuptorul tău Electrolux SteamPro.
 

Pasul 3:

Selectează pictograma sous vide „SV”.
 

Pasul 4:

Selectează temperatura dorită.
 

Pasul 5:

Apasă pe „Start”.
 

Pasul 6:

Pofta bună!


Gătitul sous vide nu numai că ajută la obținerea unor preparate cu un gust incredibil, suculente și fără a-și pierde de arom, dar ajută și ca acestea să nu-și piardă substanțele nutritive. Cu ajutorul cuptorului tău Electrolux SteamPro poți încerca să gătești cu ușurință folosind tehnica sous vide pentru preparate delicioase de fiecare dată.