Utilizarea aplicației împreună cu cuptorul tău Electrolux

Ultima actualizare 21.11.2023 01:22

Femeie care folosește aplicația My Electrolux Kitchen cu cuptor

Aplicația Electrolux te va ajuta să gătești mai ușor preparate mai gustoase în fiecare zi. Aceasta te va ajuta să utilizezi mai eficient funcțiile cuptorului tău inteligent Electrolux, va ușura monitorizarea gătitului și îți va permite să îți lărgești repertoriul culinar prin rețetele furnizate și îndrumările pentru efectuarea setărilor. Bucură-te de o gătire fără efort cu ajutorul cuptorului tău inteligent.Cum să începi să utilizezi aplicația Electrolux

Ce vei avea nevoie:

1. Asigură-te că ai instalat aplicația Electrolux pe smartphone și că ai conectat cuptorul la aceasta. Dacă nu ai conectat deja cuptorul, începe prin a face acest lucru.
 
 2. Asigură-te că ai conectat cuptorul la rețeaua Wi-Fi.
 
3. Activează modul de operare de la distanță (permiterea controlului de la distanță): funcția de operare de la distanță trebuie să activată pentru ca funcțiile aplicației ce controlează sau modifică setările cuptorului să funcționeze. Operarea de la distanță este indicată prin acest simbol  .În cazul anumitor modele de cuptoare, poți face clic direct pe această pictogramă pentru a activa funcția de  operare de la distanță. La alte modele, funcția poate fi activată din MENIU, accesând SETĂRI > CONEXIUNI sau SETĂRI > OPERARE DE LA DISTANȚĂ.

Notă de siguranță: din motive de siguranță, operarea de la distanță este dezactivată automat după o anumită perioadă de timp și poate fi necesar să o reactivezi înainte de a începe să gătești.Prezentare generală a funcțiilor utile din aplicația  Electrolux 

Rețineți: Aceasta este o prezentare generală a mai multor funcții, care sunt disponibile în funcție de modelul tău de cuptor. În aplicație pot fi disponibile și alte funcții suplimentare.
 

Noțiuni de bază

Monitorizare de la distanță – vă permite să accesați cuptorul în aplicație atunci când gătiți pentru a monitoriza setările cuptorului și a vedea timpul rămas la temporizatoarele setate.

Monitorizare de la distanță – îți permite să accesezi cuptorul în aplicație atunci când gătești pentru a monitoriza setările cuptorului și a vedea timpul rămas setat pe timer.

Camera (CookView) – îți permite să monitorizezi vizual de la distanță progresul procesului de gătire, prin accesarea camerei cuptorului. Află mai multe despre CookView.
 
Control de la distanță – dacă funcția de control de la distanță este activată, poți porni, opri sau modifica setările cuptorului direct din aplicație. Pur și simplu selectezi cuptorul tău în aplicație pentru a accesa lista de comenzi disponibile. Acest lucru îți va permite să modifici temperatura necesară la jumătatea timpului de gătit sau să activezi funcția de grătar pentru rumenirea preparatului la sfârșit, fără a fi nevoie să te deplasezi până în bucătărie.

Notificări – poți primi notificări relevante de la cuptorul tău inteligent direct în aplicație, cum ar fi notificările legate de timer, dacă apare vreo eroare în timpul gătirii sau notificările privind întreținerea. În plus, dacă gătești cu abur, iar cuptorul rămâne fără apă, vei fi anunțat direct în aplicație. 
 
 Setările privind notificările pot fi modificate în meniul de notificări atunci când accesezi cuptorul în aplicație.

My Cookbook – salvează propriile rețete în aplicație, inclusiv programul de gătit, timpul și temperatura. Aceste setări pot fi, de asemenea, trimise direct către cuptor atunci când dorești să gătești rețeta respectivă. Poți găsi secțiunea My Cookbook în fila „Gătire” din aplicație.
 

Descoperă mai mult

Gătire asistată AssistedCooking – există un fel de mâncare pe care dorești să-l gătești, dar nu știi ce setări să utilizezi pentru cuptorul tău? Funcția AssistedCooking îți va oferi setările perfecte și instrucțiuni pas cu pas pentru ceea ce dorești să gătești, astfel încât să poți obține rezultatele dorite. Funcția AssistedCooking poate fi accesată în fila „Gătire” din aplicație. Află mai multe despre gătirea asistată.
 
Control vocal – acum cuptorul tău inteligent devine cu adevărat inteligent. Poți activa funcția de control vocal pentru a-ți controla cuptorul folosind doar vocea, mâinile tale fiind libere acum pentru alte sarcini. Accesează fila „Parteneriat” pentru a descoperi ce sisteme sunt compatibile și pentru a începe.
 

 
Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.