Utilizarea funcției CamCook® împreună cu cuptorul tău Electrolux

Ultima actualizare 28.06.2023 03:31

Folosind CamCook® pe telefon

Căută rapid  printre o mulțime de rețete delicioase folosind camera telefonului pentru a   obține preparate excelente cu ajutorul cuptorului tău Electrolux. Funcția CamCook® te va ajuta să utilizezi la maximum funcțiile cuptorului tău inteligent, ajutându-te să găsești cu ușurință modalitatea potrivită de a găti mâncărurile preferate – de fiecare dată. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare.
 

Ce este funcția CamCook® și de ce ar trebui să o folosești?

Cu CamCook® trebuie doar să faci o fotografie a preparatului dorit folosind camera telefonului, iar funcția va utiliza tehnologia sa AI de recunoaștere a imaginilor pentru a identifica felul de mâncare pe care dorești să-l prepari. CamCook® îți va sugera apoi setările ideale pentru cuptorul tău și va trimite informațiile către acesta. De asemenea, poți salva setările cuptorului în secțiunea My Cookbook din aplicația My Electrolux Kitchen pentru a obține aceleași rezultate de fiecare dată.

Utilizarea funcției CamCook®

Pași necesari:

 1.  Asigură-te că ai instalat aplicația My Eletrolux Kitchen pe smartphone și că ai conectat cuptorul la aceasta. Dacă nu ai conectat deja cuptorul , începe prin a face acest lucru.
 2. Asigură-te că ai cuptorul conectat la rețeaua Wi-Fi.
 3. Pentru a trimite setările către cuptor, va trebui să activezi funcția de control de la distanță.
   

Accesarea funcției CamCook® în aplicație:

 1. Accesează funcția CamCook® în secțiunea My Cookbook în fila Taste din aplicație – caută pictograma camerei.
 2. Cu CamCook® fie utilizezi o fotografie din biblioteca de imagini, fie deschizi camera smartphone-ului în aplicație pentru a face una nouă.
 3. CamCook® va folosi tehnologia sa AI de recunoaștere a imaginilor pentru a identifica felul de mâncare și pentru a-ți recomanda setările ideale de gătit pentru cuptorul tău, pe care le poți trimite apoi direct către acesta.

Persoană care fotografiază mâncarea

Sfaturi și sugestii

 • Există două metode de utilizare a funcției CamCook®. Prima metodă este fotografierea felului de mâncare dorit, iar CamCook® îl va identifica și îți va recomanda cea mai bună metodă de gătire din biblioteca de rețete.
 • A doua metodă este utilizarea CamCook® pentru a căuta printre rețetele preferate pe care le-ai stocat în My Cookbook pentru a accesa setările cuptorului salvate pentru preparatul dorit și pentru a le trimite direct la cuptor.
 • Poți adăuga propriile preparate și rețete cu setările preferate pentru cuptor în My Cookbook făcând o fotografie și creând propriile setări preselectate. Data viitoare când dorești să gătești preparatul salvat, pur și simplu faci o fotografie și CamCook® va trimite setările salvate către cuptorul tău inteligent.

Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți consulta manualul de utilizare aici.

Dacă dorești să afli mai multe despre utilizarea funcției CamCook® și a aplicației My Electrolux Kitchen împreună cu cuptorul tău inteligent, apasă aici.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.