M-am răzgândit în legătură cu un produs pe care l-am primit. Pot să-l returnez? Cum îmi pot exercita dreptul de retragere?

Ultima actualizare 21.06.2021 15:56

Problemă

M-am răzgândit în legătură cu un produs pe care l-am primit. Pot să-l returnez? Cum îmi pot exercita dreptul de retragere?

Soluţie

În calitate de consumator, ai dreptul de a returna produsul achiziţionat în termen de 14 zile de la livrarea acestuia, indiferent de motiv. Astfel, ai la dispoziţie 14 zile pentru a te răzgândi, iar returnarea produsului achiziţionat de la Electrolux nu presupune costuri suplimentare.

Te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi la 021 9913 (tarif normal în reţelele naţionale), disponibil luni-vineri, între orele 08:00 - 20:00, cu excepţia sărbătorilor legale, și să soliciţi returul produsului comandat. Alternativ, poţi trimit la adresa de e-mail shop@electrolux.ro formularul de retur completat. Formularul de retur este disponibil aici.

Pentru mai multe informaţii referitoare la dreptul tău de retragere, inclusiv limitările aplicabile și despre procedura de returnare a unui produs în Termenii și condiţiile magazinului online Electrolux.