Ce opţiuni de livrare oferiţi?

Ultima actualizare 21.06.2021 12:04

Problemă

Ce opţiuni de livrare oferiţi?

Soluţie

ASPIRATOARE, CUPTOARE CU MICROUNDE, ELECTROCASNICE MICI DE BUCĂTĂRIE, ACCESORII ȘI CONSUMABILE
Comenzile care conţin numai produse de dimensiuni mici vor fi livrate prin curier rapid, la adresa furnizată în cadrul comenzii. După confirmarea comenzii, coletul va fi preluat de către firma de curierat, iar tu vei primi un email cu numărul de urmărire comandă. Termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare, în intervalul luni-vineri, orele 09:00 - 18:00, cu excepţia sărbătorilor legale.

Livrarea pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 de lei este inclusă în preţul de achiziţie. Pentru comenzile mai mici de 100 de lei, taxa de livrare este de 15 RON.

ELECTROCASNICE MARI
Comenzile care conţin și produse de dimensiuni mari vor fi livrate la domiciliu de către partenerul nostru logistic. Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de localitatea ta și de conţinutul comenzii. Intervalul de livrare este luni-vineri, orele 09:00 - 22:00, cu excepţia sărbătorilor legale. La cerere, în București și Ilfov se poate livra și sâmbătă.

În urma confirmării comenzii, vei fi contactat(ă) de către partenerul logistic pentru a stabili de comun acord data și intervalul orar de livrare, la adresa furnizată în cadrul comenzii. Trebuie să fii acasă la ora convenită și, dacă este necesar, disponibil(ă) la numărul de telefon furnizat în comandă.