Cum returnez un produs?

Ultima actualizare 21.06.2021 18:08

Problemă

Cum returnez un produs?

Soluţie

Ne pare rău că nu ești mulţumit(ă) de produsul achiziţionat! În calitate de consumator, ai dreptul să returnezi produsul achiziţionat în 14 zile, indiferent de motiv. Astfel, ai la dispoziţie 14 zile pentru a te răzgândi, iar returnarea produsului achiziţionat de la Electrolux nu presupune costuri suplimentare pentru tine. Poţi citi mai multe despre dreptul tău de retragere, inclusiv limitările aplicabile și despre procedura de returnare a unui produs în Termenii și condiţiile magazinului online Electrolux.

Dacă vrei să returnezi un produs în 14 zile de la livrare, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi până la expirarea celor 14 zile la numărul de telefon 021 9913 (tarif normal în reţelele naţionale), disponibil luni-vineri, între orele 08:00 - 20:00, cu excepţia sărbătorilor legale. Alternativ, poţi trimite formularul de retur (disponibil aici) la adresa de email shop@electrolux.ro. Comenzile care conţin doar electrocasnice de dimensiuni mici, accesorii sau consumabile se returnează prin curier, iar electrocasnicele mari sunt preluate de la domiciliu. 

ASPIRATOARE, CUPTOARE CU MICROUNDE, ELECTROCASNICE MICI DE BUCĂTĂRIE, ACCESORII ȘI CONSUMABILE

Pentru produsele de dimensiuni mici, care sunt returnate prin curier, te rugăm să păstrezi și să folosești ambalajul original. Ești responsabil(ă) pentru integritatea produsului până la recepţionarea coletului în depozitul nostru. De asemenea, conform Termenilor și Condiţiilor magazinului online Electrolux, îţi reamintim că dreptul de retragere nu se aplică anumitor produse, cum ar fi consumabilele ale căror ambalaje au fost desigilate.