Pot programa livrarea?

Ultima actualizare 21.06.2021 12:09

Problemă

Pot programa livrarea?

Soluţie

ASPIRATOARE, CUPTOARE CU MICROUNDE, ELECTROCASNICE MICI DE BUCĂTĂRIE, ACCESORII ȘI CONSUMABILE
Nu, nu se poate programa livrarea prin curier a comenzilor cu produse de dimensiuni mici. Aceasta este asigurată de firma de curierat rapid, de luni până vineri, orele 09:00 - 18:00, cu excepţia sărbătorilor legale.

Poţi monitoriza oricând starea comenzii tale folosind numărul de urmărire comandă, trimis pe adresa de e-mail. Termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare.

ELECTROCASNICE MARI
Da, se poate programa livrarea la domiciliu a comenzilor care conţin și electrocasnice mari. În urma confirmării comenzii, partenerul logistic te va contacta telefonic pentru a stabili de comun acord data și ora livrării, în intervalul luni - vineri, orele 09:00 - 22:00, cu excepţia sărbătorilor legale. La cerere, în București și Ilfov se poate livra și sâmbătă. Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de localitatea ta și de conţinutul comenzii.

 Orice anulare sau reprogramare a livrării trebuie solicitată cu cel puţin 48 de ore înaintea livrării iniţial programată. Trebuie să fii acasă în ziua și la ora convenită și, dacă este necesar, disponibil(ă) la numărul de telefon furnizat în comandă.