Cum sa mentii culorile vii

Ultima actualizare 14.05.2020 18:02

Culorile vii se pot estompa si isi pot pierde stralucirea mai repede decat culorile inchise sau culoarea alba. Insa, daca le speli cu grija, te poti bucura mai mult timp de hainele tale preferate in cele mai vibrante culori.

 

1. Poti spala hainele colorate impreuna cu cele albe?

Iti recomandam sa sortezi hainele dupa culoare - hainele mov, rosii si portocalii pot fi spalate impreuna, la fel si hainele albastre cu cele verzi. Hainele albe trebuie spalate separat - iar daca un articol are o culoare aparte, care nu se incadreaza in niciun grup, spala-l la mana.

 

2. Indeparteaza petele

Unele pete au nevoie de atentie suplimentara: verifica eticheta si aplica putin detergent pe pata, dupa care clateste usor cu apa. Evita programele cu temperaturi mari, deoarece acestea nu indeparteaza petele si nici transferurile de culoare.

 

3. Spala hainele pe dos

Intotdeauna intoarce hainele pe dos pentru a minimiza uzura fibrelor si asigura-te ca lasi destul spatiu (cat o palma) intre haine si partea superioara a tamburului. Alege un ciclu de spalare delicata sau la temperatura medie (maxim 30).

 

Cum sa speli haine, fara culori estompate

Sistemul ColourCare purifica apa pentru ca detergentul sa functioneze cu eficienta maxima, chiar si la temperaturi scazute. Un ciclu de spalare delicat, dar eficient, mentine hainele tale la fel de stralucitoare ca la inceput. Apa face diferenta: un sistem unic de filtrare indeparteaza mineralele si impuritatile pentru o spalare delicata, dar profunda. Cu ColourCare, culorile nu se estompeaza - spalare dupa spalare.

Lasa o recenzie
Lasa o recenzie

Parerea ta este importanta pentru noi. Apreciem si incurajam toate recenziile care reflecta experienta clientilor cu produsele Electrolux.