Cum se spală jachete de duvet

Ultima actualizare 18.01.2023 08:39

Dacă aveți grijă de jos, va avea grijă de voi. Adăugarea de bile de uscător la tamburul uscătorilor noștri PerfectCare împiedică pene să se aglomereze în colțurile sacoului tău. Deci, puteți rămâne constant cald și confortabil.

1. Folosiți temperaturi scăzute în jos

Asigurați-vă că vă spălați pe un ciclu cald și blând și setați mașina pe un ciclu suplimentar de clătire pentru a îndepărta orice urmă de detergent.


2. Spălați perne, șifon și jachete într-o mașină de spălat

Pentru cea mai bună uscare, folosiți programul de lână. Dacă mașina dvs. de spălat are acum un program de lână - alegeți un ciclu lung la temperatură medie și folosiți bile de uscare pentru a vă asigura că iese ușor, pufos și miros. Nu o scoateți până nu este 100% uscat.

3. Protejați suprafața sacoului jos

Spălați-vă separat de alte articole de îmbrăcăminte cu buzunarele goale, cu file închise cu velcro și cu fermoare pentru a evita deteriorarea suprafeței.

Tehnologia 3DSense pentru uscare precisă

CycloneCare cu 3DSense Technology vă tratează garderoba cu o atenție deosebită. Citește umiditate adânc în interiorul hainelor, folosind senzori pentru a detecta umiditatea la 5 centimetri adânc în haine. Când uscătoarele tradiționale ar indica faptul că geaca este uscată, 3DSense continuă până când chiar și hainele groase cu straturi sunt uscate cu precizie - nu necesită uscare suplimentară a aerului. Acest lucru face ca jacheta să-și păstreze aspectul și dă o izolație termică cu până la 30% mai ridicată, asemănătoare uscării aerului - manipulând ușor toate țesăturile dvs. timp după timp.


Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.