Cum sa speli gecile cu puf

Ultima actualizare 15.05.2020 14:17

Daca ai grija de geaca ta cu puf, si ea va avea grija de tine. Adauga mingi speciale in cuva uscatorului pentru a impiedica umplutura din pene sa se adune prin colturile gecii. Astfel, vei fi mereu protejat de frig si umezeala.

 

1. Spala la temperatura joasa

Spala geaca cu puf folosind un program delicat cu temperatura joasa si selecteaza clatire suplimentara pentru a indeparta orice urma de detergent.

 

2. Perne si plapumi cu puf

Pentru cel mai bun rezultat la uscare, foloseste programul special pentru lana. Daca masina ta de spalat rufe nu are un program pentru lana, alege un ciclu lung de spalare la temperatura medie si foloseste mingii speciale pentru uscator pentru a te asigura ca umplutura va fi distribuita si uscata uniform. Nu le scoate din uscator pana nu sunt 100% uscate.

 

3. Protejeaza geaca ta cu puf

Spala geaca cu puf separat de alte haine, goleste buzunarele si inchide buzunarele cu scai si toate fermoarele, pentru a proteja geaca in timpul curatarii si uscarii.

 

Tehnologie 3DSense pentru uscare precisa

CycloneCare cu tehnologia 3DSense ingrijeste la superlativ toata garderoba ta. Umiditatea din interiorul hainelor este detectata cu ajutorul senzorilor cu pana la 5 centimetri in adancime. Spre deosebire de uscatoarele obisnuite, uscatoarele cu 3DSense continua ciclul pana cand hainele voluminoase sunt uscate cu precizie - fara sa mai fie nevoie sa le usuci natural. Acest lucru asigura mentinerea aspectului unic al gecii cu puf si o izolare termica cu pana la 30% mai buna, comparativ cu uscarea naturala.

 

Lasa o recenzie
Lasa o recenzie

Parerea ta este importanta pentru noi. Apreciem si incurajam toate recenziile care reflecta experienta clientilor cu produsele Electrolux.