Cum sa speli hainele sportive

Ultima actualizare 15.05.2020 14:34

Foloseste un program pentru articole sportive, deoarece este special conceput pentru materialele delicate si asigura o curatare adecvata. Nu uita sa folosesti detergentul potrivit - unul special formulat pentru pete dificile si indepartarea mirosurilor.

 

1. Indepartarea petelor de transpiratie

Tricourile din bumbac absorb cel mai mult umiditatea, astfel ca au nevoie de mai multa atentie si ingrijire. Intoarce-le pe dos si toarna detergent lichid in zonele de la subrat. Lasa-le la inmuiat timp de 30 de minute, apoi spala-le la cea mai mare temperatura indicata pe eticheta.


2. Program articole sportive

Foloseste programul pentru articole sportive atat la spalare, cat si la uscare*. Daca masina ta de spalat rufe sau uscatorul tau nu au disponibil un program pentru articole sportive, programul pentru haine sintetice este foarte similar - selecteaza in plus clatire suplimentara, daca hainele sunt foarte murdare. La uscare, separa hainele din bumbac de cele sintetice, deoarece absorb diferit umiditatea.

*Disponibil doar la anumite modele


3. Cum sa-ti mentii geanta de sala cat mai proaspata

Improspateaza-ti geanta de sala intre antrenamente. Lasa cateva servetele de uscator inauntru pentru un parfum proaspat si senzatie de curat. Nu lasa niciodata in geanta hainele purtate la antrenament - scoate-le imediat ce ajungi inapoi acasa, chiar daca vrei sa le speli mai tarziu.

 

Spala si ingrijeste hainele sportive

Sistemul UltraCare ingrijeste imbracamintea sportiva, in timp ce le curata. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe care amesteca detergentul si balsamul in cuva, sistemul UltraCare le dizolva in prealabil in apa inainte sa ajunga la haine, pentru o spalare mai blanda, dar profunda.

Lasa o recenzie
Lasa o recenzie

Parerea ta este importanta pentru noi. Apreciem si incurajam toate recenziile care reflecta experienta clientilor cu produsele Electrolux.