Cum se spală lâna

Ultima actualizare 07.05.2021 15:20

Conceputa să dureze ani de zile, lână este o investiție minunată dacă ai grijă corespunzătoare de ea. Indiferent dacă este o haină de lux sau un pulover de zi cu zi, urmând acest sfat îl va ajuta să dureze.


1. Spălarea lânii în mașina de spălat

Dacă mașina dvs. de spălat nu are un ciclu de lână, vă recomandăm să utilizați ciclul de spălare la rece pentru lână „numai pentru spălare pe mâini” Și spălați întotdeauna lâna întinsă spre exterior.


2. Alegeți detergentul pentru lână cu înțelepciune

Evitați să folosiți detergenți de mare greutate, detergenți „Bio” care conțin enzime sau orice detergenți care conțin înălbitori. Trebuie utilizat un detergent de lână specific.


3. Cum se păstrează corect hainele din lână

Păstrați puloverele plate și pliate pentru a le proteja de întindere. Dacă trebuie să atârnați, utilizați cuțere special concepute pentru a le oferi suport maxim.


Spălați și uscați lâna

Programul de lână de la mașinile noastre de spălat PerfectCare este certificat, dar compania Woolmark este la fel de blândă precum spălarea mâinilor. Uscătoarele noastre DelicateCare oferă, de asemenea, un ciclu unic pentru lână. Viteza specială a tamburului vă păstrează lâna pe partea laterală a tamburului. Aceasta oferă rezultate la fel de bune ca uscarea plană. Deci nu aveți nicio contracție și protecție împotriva răsucirii și încurcăturilor.