Cum speli lana

Ultima actualizare 14.05.2020 17:01

Conceputa sa fie durabila, lana reprezinta o adevarata investitie, daca stii sa ai grija de ea. Fie ca este vorba de un palton elegant sau un pulover de zi cu zi, urmand sfaturile de mai jos, vei reusi sa le mentii in cea mai buna stare ani la rand.

 

1. Spala hainele din lana in masina de spalat

Daca masina ta de spalat rufe nu are un program special pentru hainele din lana, iti recomandam sa folosesti un program cu temperatura joasa. De asemenea, asigura-te ca toate hainele din lana sunt spalate intoarse pe dos.

 

2. Alege detergentul potrivit

Evita sa folosesti detergenti cu actiune puternica, detergenti 'bio' cu enzime sau orice detergent care contine clor. Foloseste un detergent special conceput pentru hainele din lana.

 

3. Cum depozitezi corect articolele din lana

Depoziteaza puloverele din lana impaturite, pe raft, pentru a le proteja impotriva deformarii. Daca trebuie sa le agati, foloseste umerase special concepute pentru lana, pentru maximum de suport.

 

Spala si usuca lana

Programul pentru hainele din lana al masinilor de spalat Electrolux PerfectCare este certificat de catre The Woolmark Company, adica este la fel de delicat precum spalatul la mana. De asemenea, uscatoarele DelicateCare sunt prevazute cu un program special conceput pentru lana. Miscarea speciala a tamburului mentine hainele lipite de tambur, pentru rezultate la fel de bune precum uscarea pe orizontala. Astfel, poti avea incredere ca hainele tale preferate de lana nu vor intra la apa si nici nu se vor deforma sau deteriora.

Lasa o recenzie
Lasa o recenzie

Parerea ta este importanta pentru noi. Apreciem si incurajam toate recenziile care reflecta experienta clientilor cu produsele Electrolux.