Păstrați-vă hainele de exterior impermeabile

Ultima actualizare 07.05.2021 15:19

Ciclurile Electrolux concepute special atât pentru mașinile noastre de spălat, cât și pentru uscătoarele de rufe funcționează în sincronizare pentru a restabili protecția împotriva apei pentru hainele tale parcurgand procesul de curățare fără efort, astfel încât să vă puteți bucura de hainele exterioare pentru mai mult timp.


1. Cum să vă restaurați hainele impermeabile

Este important să vă spălați hainele hidrofug, deoarece capacitățile de respirație se vor deteriora în timp. În primul rând, goliți buzunarele, închideți-l, închideți toate buzunarele și clapele.


2. Alegeți-vă cu atenție detergentul

Adăugați detergent lichid în compartimentul din dreapta (1) și agentul hidrofug la compartimentul de dedurizare a țesăturilor (2) pentru a introduce sau a restabili rezistența la apă la o haină în ultima clătire. Evitați să folosiți detergent, îndulcitor ptr apa sau înălbitor.


3. Program pentru uzură în aer liber

Setați mașina de spălat pe programul Outdoor. Dacă nu aveți un program în aer liber pe mașina de spălat, asigurați-vă că adăugați o clătire suplimentară la ciclu.


4. Tumba uscată

Apoi puteți introduce direct jacheta în uscător folosind programul nostru special Outdoor. Combinația dintre două elemente: temperatura și timpul potrivite restabilește capacitățile de respingere a apei.


Restaurați protecția împotriva apei mai bine decât uscarea aerului cu noul și inovativul program in aer liber al DelicateCare System

Cu sistemul nostru DelicateCare, rezistența la apă a uzurii dvs. de exterior specială este păstrată și restabilită, mai bună decât uscarea aerului. DelicateCare ajustează temperatura și mișcarea tamburului pentru a proteja țesăturile în condiții de uzură exterioară, asigurându-vă că acestea primesc doar cantitatea potrivită de căldură.Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.