Pastreaza impermeabilitatea hainelor tale de exterior

Ultima actualizare 15.05.2020 15:08

Atat masinile de spalat rufe cat si uscatoarele Electrolux sunt prevazute cu programe de spalat si uscat special concepute pentru hainele de exterior, care lucreaza impreuna la reactivarea impermeabilitatii hainelor. Astfel, te poti bucura de gecile tale preferate mai mult timp.

 

1. Cum sa reactivezi impermeabilitatea

Hainele tale impermeabile trebuie sa fie spalate, altfel, in timp, isi pot pierde proprietatea de respirabilitate. Mai intai, goleste buzunarele, apoi inchide fermoarele si buzunarele.

 

2. Alege detergentul potrivit

Toarna detergent lichid in compartimentul corespunzator (1) si agentul de impermeabilitate in compartimentul pentru balsam (2) pentru a reactiva impermeabilitatea hainelor odata cu ultima clatire. Nu folosi detergent pudra, balsam sau clor.

 

3. Program pentru haine de exterior

Selecteaza programul Outdoor (haine de exterior). Daca masina ta de spalat nu ofera un program dedicat hainelor de exterior, selecteaza un ciclu de clatire suplimentara.

 

4. Usuca hainele in uscator

Usuca geaca in uscatorul Electrolux prevazut cu programul Outdoor. Temperatura potrivita si timpul uscarii ajuta la refacerea impermeabilitatii hainelor tale preferate.

 

Reactiveaza impermeabilitatea hainelor mai eficient decat prin uscare naturala, cu noul program Outdoor al sistemului DelicateCare®

Cu sistemul DelicateCare, impermeabilitatea hainelor tale de exterior este refacuta mai bine decat prin uscare naturala. DelicateCare ajusteaza temperatura si miscarea tamburului pentru a proteja materialele tehnice, asigurand nivelul potrivit de caldura.

 

Lasa o recenzie
Lasa o recenzie

Parerea ta este importanta pentru noi. Apreciem si incurajam toate recenziile care reflecta experienta clientilor cu produsele Electrolux.