Când deschid uscătorul meu de rufe Electrolux, există o cantitate mare de scame / puf (video)

Ultima actualizare 21.05.2020 17:35

Problemă 

  • Atunci când deschid uscătorul meu, există o cantitate mare de scame / puf. Este normal să se formeze scame în timpul procesului de uscare, acest lucru nu poate fi evitat. Acest proces depinde foarte mult de încărcătură (de ex. prosoape noi, polar etc.). 

Se aplică la 

  • Uscătoarele ventilate 
  • Uscătoarele cu condensator 
  • Uscătoarele cu pompă de căldură 

Rezolvare   

1. Verificați circulația aerului în timpul curățării.
2. Curățați filtrele din deschiderea ușii.
3. În cazul unui uscător de rufe cu condensator sau pompă de căldură, curățați și condensatorul, aflat la baza aparatului.
4. În cazul unui uscător de rufe cu ventilație, verificați dacă există un flux de aer neobturat prin furtunul de ventilație și prin evacuarea din perete.
5. Contactați un Centru de service autorizat.

 Dacă sugestiile de mai sus nu rezolvă problema recomandăm să solicitați intervenția unui tehnician de service.  

 NOTĂ: În funcție de problemă este posibil să plătiți intervenția tehnicianului de service, chiar și în perioada de garanție.    

Avertisment: Nu recomandăm utilizarea produsului până la remedierea completă a problemei. Scoateți produsul din priză și nu-l cuplați până când nu sunteți sigur că este în regulă s-o faceți.

Cauza:

  • Este normal să se formeze scame în timpul procesului de uscare și nu poate fi evitat. Acest proces depinde foarte mult de sarcină (de exemplu, prosoape noi, fleece etc.).

Cum se schimbă filtrul de pușcă al uscătorului tăușor


Solicită asistenţă service
Solicită asistenţă service

Ai o problemă cu aparatul tău electrocasnic pe care nu o poţi rezolva singur(ă)? Contactează Call Center-ul Electrolux și solicită o intervenţie service.

Lasă o recenzie
Lasă o recenzie

Părerea ta este importantă pentru noi. Apreciem și încurajăm toate recenziile care reflectă experienţa clienţilor cu produsele Electrolux.