Cum să adăugați agent de clătire în mașina dvs. de spălat vase Electrolux

Ultima actualizare 04.04.2024 02:58

O femeie care încarcă vase în mașina ei de spălat vase Electrolux

Umpleți dozatorul de agent de clătire când utilizați mașina de spălat vase Electrolux pentru prima dată sau când indicatorul (A) este luminos. Agentul de clătire ajută la uscarea vaselor fără dâre și pete. Este eliberat automat în timpul fazei de clătire cu apă caldă.


Adăugarea agentului de clătire

1. Deschideți capacul (C) .

2. Umpleți dozatorul (B) cu agent de clătire până când ajunge la marcajul MAX . Folosiți numai un agent de clătire creat în mod special pentru mașinile de spălat vase.

3. Îndepărtați agentul de clătire vărsat cu o cârpă absorbantă pentru a preveni formarea excesivă de spumă.

4. Închideți capacul. Asigurați-vă că acesta se blochează în poziția de închidere.Ajustarea setărilor

Puteți regla nivelul de agent de clătire distribuit în funcție de nevoile dvs. Nivelul implicit este 5A pe o scară de niveluri de la 0A la 8A . Verificați recomandările de pe flaconul agentului de clătire pe care îl utilizați.

Dacă trebuie să ajustați setarea agentului de clătire, consultați manualul de utilizare pentru instrucțiunile modelului dvs.

Bine de știut : Unele tablete/capsule pentru mașina de spălat vase includ un agent de clătire, așa că este posibil să nu fie necesară adăugarea acestuia în compartimentul dedicat pentru agentul de clătire. Pentru a opri dozatorul de agent de clătire și indicatorul, setați nivelul agentului de clătire la 0A.


Important

  • Compartimentul pentru agent de clătire (B) este doar pentru agent de clătire. Nu-l umpleți cu detergent sau alte lichide.
  • Utilizați întotdeauna cantitatea corectă de agent de clătire. Doza insuficientă scade rezultatele uscării, în timp ce utilizarea în exces poate genera un strat albăstrui pe vase.
  • Un rezervor plin de agent de clătire durează aproximativ 10 până la 20 de spălări, în funcție de nivelul setat de duritate a apei.Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de mașină de spălat vase, consultați manualul de utilizare.

Acum că ați învățat cum să umpleți cu agent de clătire în mașina de spălat vase, poate doriți să aflați mai multe despre cum să umpleți cu sare .

Descarcă manualul
Descarcă manualul

Nu mai găsești manualul venit cu produsul tău? Descarcă versiunea digitală.