COLECTIA EXPLORE 7

Descopera un nou mod de a mixa

Bucura-te de tot ce e mai bun din ingredientele tale cu blenderul Explore 7. Trateaza ingredientele cu respectul pe care il merita si beneficiaza de nutrientii si aromele lor. Un nou mod de a mixa, disponibil la apasarea unui buton. 

Pasare inclinata pentru savoare si culoare

Stiai ca  ingredientele trebuie sa fie tratate cu grija pentru a-si pastra cat mai mult culoarea, textura si aromele? Pasandu-le la un unghi de 10 grade, vei obtine tot ce este mai bun din ele.

Blenderul Explore 7 garanteaza arome mai proaspete, culori mai vii si temperatura mai scazuta in timpul mixarii, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai delicioase si nutritive amestecuri.

blender Explore 7 PISA Electrolux pe blat in bucatarie

Ingredientele sunt fragile

Ingredientele din amestecurile tale sunt pline de nutrienti. Atunci cand le pasezi la o viteza prea mare, acestea se degradeaza, rezultand in pierderea culorilor vii, a gusturilor intense si a valorilor nutritionale.

Viteza scazuta reprezinta cheia celor mai bune preparate - ingredientele sunt protejate, astfel ca aromele, gusturile si culorile lor se pastreaza la fel de vibrante ca inainte.

Tehnologie PowerTilt® pentru un gust intens dovedit

Inventata si brevetata de Electrolux, Tehnologia PowerTilt® este apreciata de chefii de la cea mai cunoscuta scoala culinara din toata lumea, Le Cordon Bleu. Noul nostru blender Explore 7 este si el prevazut cu aceasta tehnologie.

Tehnologia PowerTilt® asigura o crestere mai mica a temperaturii in timpul pasarii, pentru o textura perfecta.
- Le Cordon Bleu

Unghiul inclinat asigura circulatia instabila a ingredientelor, pasarea devenind mai eficienta. Astfel, poti amesteca si pasa la viteza si temperatura optime pentru preparatele tale.

Control inteligent al vitezei

Blenderul este conceput sa mentina viteza constanta, indiferent de tipul ingredientelor sau de cantitatea acestora. Paseaza ingrediente inghetate sau proaspete, doar pentru tine sau pentru intreaga familie - rezultatul va fi acelasi de fiecare data.

Bucura-te de fiecare data de rezultatul dorit si de calitatea preparatelor tale***.

Smoothie-uri de fructe de padure in pahare

Control unic pulsatii - cea mai buna textura

Spre deosebire de alte blendere, cu blenderul Explore 7 poti pulsa la viteze diferite. Functia de pulsare trage ingredientele in jos, spre lame, pentru a reduce pungile de aer si bucatile de ingrediente nemixate.

In acest mod, rezultatul va fi omogen, fie ca doresti sa fie cremos sau cu bucati solide - textura preparatelor va fi cum cere reteta.

Programe speciale

Fiecare preparat are nevoie de anumite viteze si pulsatii pentru ca rezultatul sa fie perfect. Pentru smoothie-uri, zdrobirea ghetii, bauturi si supe, blenderul Explore 7 este prevazut cu programe dedicate fiecarui tip de preparat**.

Fiecare program special se ridica la inaltime fie ca vrei o textura mai cremoasa in smoothie-ul tau preferat, fie ca vrei sa simti toate aromele din supa ta pasata sau ca vrei sa zdrobesti intr-un anumit fel gheata pentru reteta ta secreta de cocktail.

programe speciale blender pentru zdrobire gheata, supa, smoothie, bauturi

Gama Explore 7

  • - Tehnologie PowerTilt®
  • - Control inteligent al vitezei
  • - 4 programe speciale
  • - Control unic pulsatii
  • - Tehnologie PowerTilt®
  • - 3 programe speciale
  • - Control unic pulsatii
  • - Tehnologie PowerTilt®
  • - 3 programe speciale
  • - Control unic pulsatii
accesorii blender filtru suc, sticla de transportat, maruntitor

Experienta completa cu accesoriile potrivite

Daca vrei sa ai cele mai bune rezultate, foloseste accesoriile blenderului. Indiferent ca vrei sa gatesti zilnic sau sa pregatesti ceva special de sarbatori, accesoriile iti largesc optiunile. Fiecare model include accesorii diferite.

Filtru suc
Filtru pentru suc

Prepara propriul suc cu filtrul de pentru sucuri, usor de folosit si de curatat.

Sticla de transport
Sticla de transport

Ia-ti cu tine smoothie-ul preferat oriunde ai nevoie sa mergi.

Maruntitor
Maruntitor

Amesteca migdale cu putin ulei in maruntitor si vei avea unt de migdale! 

*Comparat cu blendere cu viteza ridicata, rezultat obtinut in laboratorul Centrului Global de Tehnologie Electrolux, pentru retete specifice

**Doar modelul de top, Explore 7 Soft Sand, este prevazut cu programul pentru bauturi.

***Doar modelul de top, Explore 7 Soft Sand, este prevazut cu control inteligent al vitezei.