• Menalux - Filtru - F134

  Filtru

  F134


 • Menalux - Filtru - F140

  Filtru

  F140


 • Electrolux - Racletă plită - E6HUE102

  Racletă plită

  E6HUE102

  Racletă pentru plite ceramice


 • Electrolux - Accesoriu - SBEB1

  Accesoriu

  SBEB1

  Acum puteţi opta pentru un extra recipient aferent sport blender-ului Electrolux ESB2500. Bucuraţi-vă de smoothie-uri sănătoase cu acest recipient suplimentar din Tritan, rezistent la impact şi fără BPA. Se poate spăla în mașina de spălat vase şi este rezistent la temperaturi mari şi mirosuri puternice.


 • Electrolux - Accesoriu - SBEB2

  Accesoriu

  SBEB2

  Bucuraţi-vă de smoothie-uri sănătoase împreună cu toată familia cu aceste două recipiente de 300 ml. Uşoare, accesibile şi sigure, pot fi luate oriunde: la serviciu, la şcoală, la grădiniţă sau la o plimbare prin parc. Sunt foarte rezistente şi nu reţin mirosurile.


 • Electrolux - Sac aspirator - E200B

  Sac aspirator

  E200B

  s-bag® CLASSIC - un sac din hârtie, de calitate superioară. Capacitatea de filtrare mare filtrează mai mult de 95% din praf și particule, făcând acest sac mai eficient decât unul obișnuit, din hârtie .


 • Electrolux - Sac aspirator - E200M

  Sac aspirator

  E200M

  E200M conţine 15 saci de praf s-bag® Classic. S-bag® Clasic este un sac de praf din hârtie de înaltă calitate, care filtrează mai mult de 95% din particule de praf, făcându-l mai eficient decât un sac de praf din hârtie obișnuit.


 • Electrolux - Sac aspirator - E203B

  Sac aspirator

  E203B

  s-bag® anti-miros este un sac unic din material sintetic ce absoarbe mirosurile neplăcute care se dezvolta in interiorul aspiratorului. Dacă dețineți un animal de companie, veți aprecia acest material unic. De asemenea elimină în proporţie de 99% particulele de praf, polen şi alergeni.


 • Electrolux - Sac aspirator - E206B

  Sac aspirator

  E206B

  s-bag® Anti-Allergy este un sac sintetic de înaltă performanță, care a fost creat să răspundă nevoilor specifice ale persoanelor care sufera de alergii, și, în general de persoane care cer un nivel mai ridicat de igienă. Sacul s-bag® Hygiene Anti-Allergy a fost distins cu premiul ECARF.


 • Electrolux - Filtru - EF112ONLINE

  Filtru

  EF112ONLINE


 • Electrolux - Filtru - EF124ONLINE

  Filtru

  EF124ONLINE


 • Electrolux - Sac aspirator - ES53

  Sac aspirator

  ES53

  Sacii de calitate superioară, au fost proiectaţi special pentru a se potrivi aspiratoarelor CE Power de la Electrolux și totodată pentru a asigura cea mai buna performanţă. Sacii de praf sintetici durează mai mult decât sacii obişnuiţi din hârtie. Aceştia au o capacitate mai mare, sunt mai rezistenţi şi oferă o filtrare mai bună. Acest pachet include 4 saci sintetici şi un microfltru de tăiat.


 • Electrolux - Filtru - EF75C

  Filtru

  EF75C

  Acest microfiltru original este creat pentru aspiratorul ELECTROLUX Ergoeasy. Microfiltru în ramă cu un material ce filtrează la maxim particulele de praf până la evacuarea aerului aspirat. Pentru a asigura cea mai bună performanță a aspiratorului Ergoeasy, schimbați microfiltru cel puțin de două ori pe an sau când observați că este vizibil murdar. Utilizarea altor filtre decât cele originale poate afecta performanţele aspiratorului dumneavoastră.


 • Electrolux - Filtru - EF75B

  Filtru

  EF75B

  Electrolux a proiectat special acest filtru pentru a menţine cea mai bună performanță a aspiratorului și pentru a-i asigura o durată lungă de folosinţă. Acest filtru asigură un flux de aer puternic și o putere de aspirare mare, precum și un nivel ridicat de filtrare și reținere maximă a particulelor de praf.Pentru a asigura performanța aspiratorul, vă recomandăm să curățați acest filtru regulat. Rotiți filtrul lavabil sub un jet de apă și lăsați-l să se usuce înainte de a-l introduce în aspirator.


 • Electrolux - Kit - UMP1

  Kit

  UMP1

  8 saci de praf S-bag Ultra Long Performance; sacul sintetic, cu o capacitate de 5 litri, care durează până la 80% mai mult decât sacii din hârtie. Acesta oferă aspiratorului putere de aspirare maximă pe întreaga durată de viață a sacului şi datotită filtrării excelente a materialul multistrat.


 • Electrolux - Filtru - EF144

  Filtru

  EF144

  Aceste filtre interioare sunt concepute special pentru modelele Ergorapido ZB 3 ... și & Rapido ZB 5 ..., ZB 61 .. seria vândută după luna martie 2014. Aceste filtre sunt ușor de curățat și rezistente: trageți arcul deasupra unui coş de gunoi pentru a curăţa şi elimina praful de pe filtru de fiecare dată când goliţi recipientul. Clătiţi-l la fiecare a 5-a golire a recipientului de praf, cu grijă sub apă călduță, fără detergenți. Se agită pentru a îndepărta excesul de apă și se lasă să se usuce timp de minim 12 ore. Asigurați-vă că piesele de filtrare sunt complet uscate înainte de a le pune înapoi în aspirator.


 • Electrolux - Filtru - EFS1W

  Filtru

  EFS1W

  Filtrul Alergie Plus reţine chiar și cele mai fine particule de exemplu, polen, spori de mucegai, acarieni si alergeni. Filtrul Alergie Plus ajută la reducerea de reacții alergice. Pentru a asigura performanța aspiratorului, vă recomandăm să spălați acest filtru de fiecare dată când se murdărește.


 • Menalux - Duza - C92

  Duza

  C92


 • Menalux - Duza - BSL25

  Duza

  BSL25


 • Menalux - Duza - CB104

  Duza

  CB104


 • Electrolux - Duza - ZE066

  Duza

  ZE066


 • Electrolux - Duza - ZE064

  Duza

  ZE064


 • Electrolux - Duza - ZE067

  Duza

  ZE067

  Cu peria Aeropro ™ 3-în-1 sunteţi întotdeauna bine pregătiți pentru orice fel de aspirare. Optaţi ușor între o perie, o duză pentru spații înguste sau o perie pentru tapițerie ori de câte ori aveți nevoie de ea și depozitarea se face în interiorul aspiratorului (ex aspiratoarele UltraOne), atunci când ați terminat. Un instrument multi-funcțional, mereu la îndemână.


 • Electrolux - Duza - ZE069

  Duza

  ZE069

  Fie că aveţi o pisică sau un câine, cu siguranţă aţi observat cât de mult păr lasă în urma lor, înfundând periile normale de aspirator. Această perie a fost special concepută să aspire toate firele de păr de pe textile, pentru a vă ajuta să păstraţi casa dvs. cât mai curată.


 • Electrolux - Accesoriu - KIT10B

  Accesoriu

  KIT10B

  Accesoriile pentru maşină - "Car kit" de la Electrolux - oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de maşina dvs. Aceste instrumente vă vor ajuta să ajungeţi și să curăţaţi eficient pretutindeni în interiorul maşinii și în locuri greu accesibile (cum ar fi sub și între scaune). Puteţi aspira fibrele dificile din scaunele de maşină şi asigură o curăţare perfectă a pieselor din plastic şi parbrizelelor.


 • Electrolux - Accesoriu - ZE050

  Accesoriu

  ZE050


 • Electrolux - Odorizant - ESBA

  Odorizant

  ESBA

  Miros de bambus proaspăt în timp ce aspiraţi? Nimic mai simplu! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.


 • Electrolux - Odorizant - ESCO

  Odorizant

  ESCO

  s-fresh® are puterea să vă transporte pe o insulă tropicală în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.


 • Electrolux - Odorizant - ESMA

  Odorizant

  ESMA

  O explozie de arome de citrice vă aşteaptă în timp ce aspiraţi! Gama s-fresh® a fost concepută special pentru a vă oferi nu doar curăţenie, ci şi un parfum deosebit de fiecare dată când aspiraţi. Aceşti săculeţi s-fresh® sunt compatibili cu toate tipurile de aspiratoare.


 • Electrolux - Filtru apă - EPAF6

  Filtru apă

  EPAF6

  PureAdvantage™Filtrul de apă pentru cafetierele Electrolux din gama Expressionist şi Creative Collection este un filtru de carbon pur. Acestae îmbunătățește gustul cafelei prin eliminarea clorului (gust şi miros). Dezvoltat să se potrivească perfect în rezervorul de apă. Acest pachet conține 6 filtre de carbon.


 • Electrolux - Degresant maşina de spălat vase 200g - E6DMH106

  Degresant maşina de spălat vase 200g

  E6DMH106

  Degresant pentru maşinile de spălat vase, 200 g.


 • Electrolux - Intretinere masini de spalat vase - E6WMG100

  Intretinere masini de spalat vase

  E6WMG100

  Calcarul depus în interiorul mașinilor de spălat rufe și mașinilor de spălat vase poate lăsa urme pe hainele sau instrumentele de gătit. Acest decalcifiant de înaltă calitate îndepărtează eficient calcarul și depunerile reziduale de pe electrocasnicele Dumneavoastră, ajutându-vă să obțineți mereu rezultatele optime. Produsul nu cinține fosfor sau surfactanți, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în zonele cu apă dură. Utilizat lunar, acesta vă asigură de funcționarea în parametri optimi a mașinilor de spălat vase și a celor de spălat rufe, reducând în același timp consumul energetic.


 • Electrolux - Sare pentru maşina de spălat vase - E6DMU101

  Sare pentru maşina de spălat vase

  E6DMU101

  Faceţi ca farfuriile dvs. să strălucească precum ar fi noi. Această sare pentru maşina de spălat vase previne depunerile de calcar şi face ca vesela dvs să strălucească. Performanţele maşinii de spălat vase vor fi optime, iar rezulatul va consta în vase fără pete. Sarea pentru recondiţionare este singurul tip de sare care este recomandat să-l folosiţi - alte tipuri ar putea spori duritatea apei sau să cauzeze blocaje.


 • Electrolux - Coş tacâmuri pentru maşina de spălat vase - E4DHCB01

  Coş tacâmuri pentru maşina de spălat vase

  E4DHCB01
  • Coş pentru tacâmuri

 • Electrolux - Furtun - E2WDE200B2

  Furtun

  E2WDE200B2

  Furtun de evacuare extensibil 1.2 - 4 m, ø 19 / 21 / 28 mm


 • Electrolux - Furtun - E2WII250A2

  Furtun

  E2WII250A2

  Furtun de admisie clasic 2.5 m , diamatru 3/4 ", 60 bar, 25° C


 • Electrolux - Kit întreţinere maşini de spălat vase - E6DK4106

  Kit întreţinere maşini de spălat vase

  E6DK4106
  • Kit de întreţinere

 • Electrolux - Coş pahare 
pentru maşina de spălat vase - E9DHGB01

  Coş pahare pentru maşina de spălat vase

  E9DHGB01
  • Luaţi-vă adio de la spălarea manuală a paharelor
  • Perfect de curat. Perfect de sigur
  • Intră orice
  • Dimensiune universală

 • Electrolux - Absorbant mirosuri frigider - E6RDO101

  Absorbant mirosuri frigider

  E6RDO101
  • Absorbant de mirosuri

 • Electrolux - Filtru aer pentru frigider - E3RWAF01

  Filtru aer pentru frigider

  E3RWAF01
  • Filtru din carbon activ

 • Electrolux - Spray curăţare frigidere 250ml - E6RCS106

  Spray curăţare frigidere 250ml

  E6RCS106
  • Spray pentru curăţare

 • Electrolux - Curatarea aparatelor de aer conditionat - E6ACS401

  Curatarea aparatelor de aer conditionat

  E6ACS401
  • Spray de igienizare

 • Electrolux - Filtru curatare aer - EF108W

  Filtru curatare aer

  EF108W

  Special concepute pentru a se potrivi purificatorului de aer Oxigen, acest filtru HEPA H13 lavabil va capta chiar cele mai fine particule, cum ar fi polen, spori de mucegai, fecale ale acarianului de praf si alergeni.


 • Electrolux - Filtru curatare aer - EF109

  Filtru curatare aer

  EF109

  Scopul pre-filtrului de carbon este de a capta particulele mari și a neutraliza mirosurile nedorite și compușii organici volatili. Vă recomandăm să înlocuiți filtrul de carbon regulat, la fiecare 3 luni. Nu spălați și reutilizați pre-filtrul de carbon, deoarece nu va funcţiona în mod eficient.


 • Electrolux - Filtru curatare aer - EF114

  Filtru curatare aer

  EF114

  Conceput să asigure cea mai bună performanţă a purificatorului de aer EAP300, acest filtru HEPA 13 va capta 99,97% din particulele de praf cât şi a impurităților de până la 0,3 microni inclusiv fum, praf, polen şi alţi alergeni. Indicatorul va semnaliza când trebuie schimbat filtrul HEPA. Perioada de înlocuire a filtrului poate varia în funcție de orele de utilizare, calitatea aerului și locul de amplasare a unității. Acest filtru are perioada de valabilitate de aproximativ 1 an.


 • Electrolux - Filtru aer condiţionat - E3AR

  Filtru aer condiţionat

  E3AR

  Filtru electrostatic de praf universal, dimensiune maximă: 11 x 30 cm


 • Electrolux - Controlbox Wifi - Independent - CONTROLBOXWIFI

  Controlbox Wifi

  CONTROLBOXWIFI
  • Răcoare printr-un simplu click.
  • Se conectează prin WiFi.
  • De oriunde, la orice oră.
  • Mereu la îndemână

 • Electrolux - Spray curăţare cuptoare 250ml - E6OCS106

  Spray curăţare cuptoare 250ml

  E6OCS106
  • Spray de curăţare

 • Electrolux - Folii protecţie plită - E4HPS001

  Folii protecţie plită

  E4HPS001
  • Folie protectoare

 • Electrolux - Kit curăţare cuptoare cu abur - E6OK3106

  Kit curăţare cuptoare cu abur

  E6OK3106
  • Un set complet pentru curăţarea cuptorului cu abur

 • Electrolux - Ghidaj telescopic - E4OHTR11

  Ghidaj telescopic

  E4OHTR11

  Set ghidaje telescopice


 • Electrolux - Filtru grasime si mirosuri - E3CGC402

  Filtru grasime si mirosuri

  E3CGC402

  Filtru universal din carbon activ contra grăsimii şi mirosurilor, 400 g/m2, tip GR400 (57 x 47 cm)


 • Electrolux - Gratar plite inductie - INFI-GRILL

  Gratar plite inductie

  INFI-GRILL

  Infinite Plancha Grill pentru plitele cu inducție Electrolux vă permite să vă bucurați pe tot parcursul anului de fripturi perfecte, legume delicioase și fructe de mare preparate la grătar. Baza solidă din aluminiu, suprafața non-aderentă și funcția Bridge, ce permite acoperirea a două zone de gătit ce sunt unite intr-una singură, vă oferă posibilitatea de a prepara pe grătar chiar și meniuri generoase. Infinite Plancha Grill este ușor de curățat și poate fi folosit și în cuptor, la temperaturi de până la 200ºC. Dimensiuni: 24 x 46.5 cm


 • Electrolux - Cronometru - E4KTAT01

  Cronometru

  E4KTAT01
  • Cronometru de bucătărie

 • Electrolux - Kit intretinere plite vitroceramice - E6HK2106

  Kit intretinere plite vitroceramice

  E6HK2106
  • Kit de întreţinere

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK

  Wok

  INFI-WOK
  • Infi-Wok

 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFL20

  Filtru carbon

  E3CFL20
  • Filtru din carbon

 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFF62

  Filtru carbon

  E3CFF62

  Schimbarea filtrului hotei este esențială pentru menținerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute și absoarbe vaporii de grăsime produși în timpul preparării mâncării.


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFF57

  Filtru carbon

  E3CFF57

  Schimbarea filtrului hotei este esențială pentru menținerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute și absoarbe vaporii de grăsime produși în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunța când este nevoie să schimbați filtrul. Pentru a obține un nivel optim de performanță, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice și rezistente la foc. Dimensiuni: Ø 232 x 26 x 50 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFE303

  Filtru carbon

  E3CFE303

  Schimbarea filtrului hotei este esențială pentru menținerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute și absoarbe vaporii de grăsime produși în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunța când este nevoie să schimbați filtrul. Pentru a obține un nivel optim de performanță, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice și rezistente la foc. Dimensiuni: 214 x 208 x 40 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFT48

  Filtru carbon

  E3CFT48

  Schimbarea filtrului hotei este esenţială pentru menţinerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute şi absoarbe vaporii de grăsime produşi în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunţa când este nevoie să schimbaţi filtrul. Pentru a obţine un nivel optim de performanţă, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice și rezistente la foc. Dimensiuni: Ø 263 x 30 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFF72

  Filtru carbon

  E3CFF72

  Schimbarea filtrului hotei este esenţială pentru menţinerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute şi absoarbe vaporii de grăsime produşi în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunţa când este nevoie să schimbaţi filtrul. Pentru a obţine un nivel optim de performanţă, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice și rezistente la foc. Dimensiuni: 267 x 237 x 16 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFE200

  Filtru carbon

  E3CFE200

  Schimbarea filtrului hotei este esenţială pentru menţinerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute şi absoarbe vaporii de grăsime produşi în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunţa când este nevoie să schimbaţi filtrul. Pentru a obţine un nivel optim de performanţă, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice și rezistente la foc. Setul include 2 filtre. Dimensiuni: 210 x 190 x 56 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFE150

  Filtru carbon

  E3CFE150

  Schimbarea filtrului hotei este esenţială pentru menţinerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute şi absoarbe vaporii de grăsime produşi în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunţa când este nevoie să schimbaţi filtrul. Pentru a obţine un nivel optim de performanţă, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice şi rezistente la foc. Dimensiuni: 435 x 216 x 25 mm


 • Electrolux - Filtru carbon - E3CFE15

  Filtru carbon

  E3CFE15

  Schimbarea filtrului hotei este esenţială pentru menţinerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute şi absoarbe vaporii de grăsime produşi în timpul preparării mâncării. Banda inteligentă TimeStrip® Advisor vă va anunţa când este nevoie să schimbaţi filtrul. Pentru a obţine un nivel optim de performanţă, filtrul ar trebui schimbat la aproximativ 3 sau 4 luni de utilizare. Filtrele sunt non-toxice şi rezistente la foc. Dimensiuni: 225 x 241 x 30 mm


 • Electrolux - Kit gătire la abur - PKKS8

  Kit gătire la abur

  PKKS8
  • Set vase inox

 • No Brand - Filtru carbon - TYPE14

  Filtru carbon

  TYPE14

  Schimbarea filtrului hotei este esențială pentru menținerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute și absoarbe vaporii de grăsime produși în timpul preparării mâncării.


 • No Brand - Filtru carbon - EFF75

  Filtru carbon

  EFF75

  Schimbarea filtrului hotei este esențială pentru menținerea unui ambient proaspăt în bucătărie. Cărbunele activ elimină mirosurile neplăcute și absoarbe vaporii de grăsime produși în timpul preparării mâncării.


 • Electrolux - Cremă curăţare cuptoare 250ml - E6OCC106

  Cremă curăţare cuptoare 250ml

  E6OCC106
  • Cremă de curăţare cuptoare

 • Electrolux - Kit pizza - E9OHPS01

  Kit pizza

  E9OHPS01
  • Set piatră pentru Pizza

 • Electrolux - Mănuşă din silicon - E4KPGLO1

  Mănuşă din silicon

  E4KPGLO1
  • Mănuşă de protecţie din silicon

 • Electrolux - Pungi pentru vidat - E3OS

  Pungi pentru vidat

  E3OS
  • Beneficiați de gustul minunat al SousVide

 • Electrolux - Accesoriu - EDC06

  Accesoriu

  EDC06

  Conceput special pentru a menţine în stare excelentă staţia dvs. de călcat cu aburi EDBS3350, cartuşul anti-calcar asigură maximum de abur şi nu lasă reziduuri de calcar pe haine. În funcţie de apa folosită, cartuşul trebuie să fie schimbat în medie la fiecare 3 luni. Pachetul conţine 2 cartuşe.


 • Electrolux - Capac cuptor microunde - E4MWCOV1

  Capac cuptor microunde

  E4MWCOV1

  Concentrați căldura în jurul preparatului Dvs și păstrați-i gustul și textura intacte în timpul încălzirii în cuptorul cu microunde. Acest capac de protecție pentru cuptorul cu microunde se plasează direct deasupra mâncării și previne, de asemenea, murdărirea interiorului cuptorului prin stropire. Capacul este produs din plastic rezistent și poate fi spălat la mașina de spălat vase. Dimensiuni: Ø 265 mm


 • Electrolux - Soluţie curăţare plite ceramice 
250ml - E6HCC106

  Soluţie curăţare plite ceramice 250ml

  E6HCC106
  • Racletă pentru curăţarea plitelor

 • Electrolux - Cremă curăţare inox 250 ml - E6SCC106

  Cremă curăţare inox 250 ml

  E6SCC106

  Crema de curățare pentru suprafețe din inox elimină petele și reziduurile de mâncare, lăsând o peliculă de protecție. Nu zgârie suprafața pe care este aplicată.


 • Electrolux - Tavă patiserie - E9OOPT01

  Tavă patiserie

  E9OOPT01

  Tava perforată - specială pentru produse de patiserie, dimensiuni H x L x A : 1 x 46.5 x 38.5 cm.


 • Electrolux - Săculeţ pentru spălat 40x60 - E4WSWB41

  Săculeţ pentru spălat 40x60

  E4WSWB41
  • Săculeţi pentru spălare

 • AEG - Kit suprapunere - SKP11

  Kit suprapunere

  SKP11
  • Optimizaţi-vă spaţiul

 • No Brand - Kit suprapunere - STA9

  Kit suprapunere

  STA9

  Kit de suprapunere uscător peste maşina de spălat rufe


 • Electrolux - Kit curăţare maşini de spălat - E6WMI101

  Kit curăţare maşini de spălat

  E6WMI101

  Mențineți-vă mașina de spălat curată și în perfectă stare de funcționare! Acest agent de curățare în profunzime folosește enzime puternice și degresanți pentru a curăța și a elimina depunerile de pe sistemul de etanșeizare a ușii, de pe tambur sau de pe țevi, fără riscul pătării hainelor sau a impregnării cu mirosuri neplăcute. De asemenea, utilizarea agentului de curățare vă asigură de funcționarea eficientă a mașinii de spălat. Pachetul conține 2 tratamente.


 • Electrolux - Dispozitiv anticalcar pentru maşina de spălat - E6WMA101

  Dispozitiv anticalcar pentru maşina de spălat

  E6WMA101
  • Dispozitiv anti-calcar

 • Menalux - Filtru - F132

  Filtru

  F132


 • Menalux - Filtru - F133

  Filtru

  F133


 • Menalux - Filtru - F133.1

  Filtru

  F133.1


 • Menalux - Filtru - F9000

  Filtru

  F9000


 • Menalux - Filtru - F9001

  Filtru

  F9001


 • Menalux - Duza - BSL24

  Duza

  BSL24


 • Electrolux - Filtru - EF141

  Filtru

  EF141

  Destinat aspiratoarelor Ergorapido, aceste filtre protejează motorul aspiratorului de particulele de praf. Ele sunt ușor de curățat și rezistente. Cu toate acestea, dacă s-a deteriorat, va trebui să le înlocuiti, astfel aspiratorul poate avea fluxul de aer mai puternic și o putere de aspirare mare.


 • Menalux - Duza - CB01C

  Duza

  CB01C


 • Menalux - Duza - C93

  Duza

  C93


 • Electrolux - Filtru apă - EPAF3

  Filtru apă

  EPAF3

  PureAdvantage™ Filtrul de apă pentru cafetierele Electrolux din gama Expressionist şi Creative Collection este un filtru de carbon pur. Acestae îmbunătățește gustul cafelei prin eliminarea clorului(gust şi miros). Dezvoltat să se potrivească perfect în rezervorul de apă. Acest pachet conține 3 filtre de carbon.