Ingredientul secret

Prim plan cu soté de seminţe de susan, muguri de soia, fasole, ceapă de primăvară şi ardei iuţi

bucătar care serveşte midii cu legume dintr-o cratiţă Infinite Chef

Ingredientul secret

Aţi gustat vreodată ceva atât de gustos încât v-aţi dorit să nu se termine până nu mai luaţi o gură? Uneori un detaliu, un ingredient altfel sau un mic truc fac o diferenţă imensă. Misiunea noastră este să vă dezvăluim secretele gusturilor şi texturilor remarcabile. Ca să puteţi prepara şi să vă bucuraţi acasă de mâncărurile cele mai bune. Le-am solicitat maeştrilor bucătari cu stele Michelin, autorilor renumiţi de literatură gastronomică şi pasionaţilor de gătit ingredientele secrete, reţetele şi sfaturile lor. Iar noi vi le împărtăşim aici şi pe mediile sociale pentru a celebra tot ceea ce este gustos.Ingredientele secrete ale bucătarului Chef

 • Ingredientul Secret

 • Maestrul bucătar partener Claude Bosi folosind ingredientul său secret, căpşunele, în salate, sosuri şi cu scoici.

  Căpşuni - cu maestrul bucătar Claude Bosi

 • Maestrul bucătar partener Colin McGurran discutând despre ghimbirul folosit în marinate şi la gătit. El ne oferă şi o idee de reţetă rapidă în care foloseşte ghimbir şi somon.

  Ghimbir cu maestrul bucătar Colin McGurran

 • Câştigătorul MasterChef, Tim Anderson, discutând despre aromele neaşteptate şi infuzând pepenele verde cu un amestec de ardei Chilli Habanero şi Margarita.

  Pepene infuzat cu Tim Anderson de la MasterChef

 • Maestrul bucătar Sebastian Schauermann ne spune că ingredientul său secret este jeleul de bacon şi îl pregăteşte cu păstrăv curcubeu în brioşă.

  Jeleul de bacon al maestrului bucătar Sebastian Schauermann

 • Maestrul patisier Per Olsson discută despre utilizarea sării în deserturi, ingredientul său secret, şi creează un desert de pere cu sare.

  Deserturi sărate cu maestrul bucătar Per Olsson


Mai multe Ingrediente secrete

Care este #ingredientultăusecret?

Descoperiţi noi gusturi şi tehnici cu bucătarii cu stele Michelin, printre care se numără Carlo Cracco, Simon Hulstone, Nicola Fossaceca şi Magnus Nilsson. I-am filmat pe aceşti bucătari de renume mondial împărtăşindu-şi propriile ingrediente secrete. Urmăriţi videoclipurile cu sfaturi pentru obţinerea celor mai bune rezultate acasă.

Vizionaţi videoclipurile

Reţeta de fazan a lui Tom Kitchin

Bucătarul cu stea Michelin, Tom Kitchin, ne-a prezentat o metodă rapidă şi simplă de a găti acasă un fazan delicios. Această delicioasă pasăre sălbatică este un exemplu excelent al produselor sezoniere proaspete pe care le poate oferi Scoţia. În restaurantul său, The Kitchin, Tom foloseşte numai ingrediente de provenienţă locală, iar filozofia „Din natură în farfurie” stă la baza a tot ceea ce face.

Citiţi mai mult
Tom Kitchin - reteta Fazan


Electrolux este ingredientul dvs. secret

Cuptoare cu abur

Aromele intense şi texturile subtile sunt visul oricărui bucătar. Coaceţi cu uşurinţă şi obţineţi friptura perfectă folosind ingredientul nostru secret: aburul. Aşa cum mulţi maeştri bucătari ştiu, gătitul cu abur vă permite să menţineţi carnea suculentă şi să obţineţi crusta perfectă. De la friptura de pasăre până la croasantele franţuzeşti, cuptoarele noastre cu abur vă ajută să creaţi mâncărui cu gust minunat.

Exploraţi cuptoarele cu abur

Gătitul Sous Vide

Gătitul Sous Vide este fascinant, oferindu-vă feluri de mâncare incredibil de gustoase pe care este imposibil să le ardeţi. Şi nu mai este nevoie de apanajul experţilor într-ale artei culinare. Cu Sous Vide, felurile de mâncare pe bază de carne sunt mai suculente ca oricând, iar în pungile vidate le puteţi infuza cu ierburi aromate, mirodenii şi condimente pentru un gust desăvârşit. Alegeţi ingredientul dvs. secret Sous Vide şi simţiţi diferenţa.

Descoperiţi cuptorul Sous Vide

Vase de gătit de diferite dimensiuni din colecţia Infinite Chef pe o plită cu inducţie

Gătitul pe plita cu inducţie

Indiferent dacă gătiţi într-o oală imensă sau într-o crăticioară, frumuseţea plitei cu inducţie este că suprafaţa acesteia se adaptează la vasul de gătit. Şi dacă ingredientul dvs. secret este inducţia, obţineţi cât ai clipi căldura intensă necesară pentru a fierbe sau a prăji, dar şi precizia atentă necesară pentru a topi lent. Aşadar, este simplu să fiţi creativi în bucătărie.

Descoperiţi gama de plite cu inducţie


Articole pe aceeaşi tema

Aburul este secretul

Preparaţi mâncăruri savuroase cu ajutorul aburului. Acum puteţi folosi în bucătăria dvs. secretul atât de bine păstrat al bucătarilor profesionişti.

Mai multe despre gătitul la abur

Puterea aburului

Aburul oferă texturi superioare faţă de cuptoarele convenţionale - de la puiul cu piele crocantă, dar moale, la pâinile aurii, cu coajă bine coaptă

Aflaţi mai multe

Control precis asupra temperaturii

Gătitul la plitele cu inducţie permite un control mai precis al temperaturii, mai ales cu ajutorul comenzilor cu butoane culisante

Aflaţi mai multe

 
Trimiteţi unui prieten

Trimite mai multor prieteni

Examinare e-mail Bună, Cred că v-ar putea interesa asta

Închidere