Detalii produs

Savurați cel mai bun grătar chiar și atunci când îl faceți în casă, la cuptor. Indiferent de sezon, vă veți bucura de un grătar rumenit mai uniform cu până la 93% atunci când folosiți raftul special BBQ.*
*Conform testelor interne care evaluează uniformitatea mâncării preparate cu sau fără țepușe rotative pentru grătar.
* Acest model de aragaz nu are în dotare cablul de alimentare. Acesta trebuie instalat de către un electrician autorizat. Dimensionarea cablului se face în funcţie de tipul reţelei de alimentare și de distanţa până la locul de conectare la reţea. Recomandăm consultarea manualului de utilizare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Grătarul BBQ permite obținerea unor frigărui delicioase gătite uniform

Grătarul BBQ îți permite să-ți transformi cu ușurință cuptorul într-un grătar BBQ de interior, în care poți găti preparate delicioase. Poți așeza până la cinci țepușe pentru frigărui în cuptor. Motorul se va roti automat și astfel carnea și legumelor se vor găti uniform, chiar și în zilele ploioase.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

Cu gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Cu acest timer nu vei mai găti niciodată excesiv alimentele

Pentru ca preparatele tale nu fie gătite prea mult, acest cuptor este prevăzut cu un timer electronic care oprește cuptorul atunci când durata de gătire a expirat.

Plită radiantă - pentru gătit rapid

Plita radiantă este rapidă și ușor de curățat cu zone din ceramică care se încălzesc rapid la temperatura exactă pentru un gătit fără dificultăți.

Email negru – durabil și ușor de curăţat

Emailul negru este materialul optim utilizat pentru cavitatea unui cuptor. Robust, durabil și ușor de curăţat, acesta facilitează procesul de gătire.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone