.

Hainele tale vor rezista mai mult timp

Spală-le acasă

Poate crezi că este necesar să duci hainele preferate la o spălătorie profesională pentru a obţine cele mai bune rezultate. Că spălarea lor acasă durează mult, iar senzaţia de prospeţime nu este pe măsura efortului. Însă, cu Electrolux te poţi bucura de rezultate profesionale acasă la tine.

Fă lucrurile să dureze

Modul nostru de îngrijire a hainelor are un impact semnificativ asupra mediului. Având grijă mai atentă de hainele noastre astăzi, contribuim la crearea unui viitor mai sustenabil. Bucură-te mai mult timp de hainele tale cu Electrolux PerfectCare. 

Noua colecţie PerfectCare

Îmbunătăţește-ţi experienţa de spălare a hainelor cu cel mai avansat sistem al nostru de până acum. 

Imaginează-ţi un stil care se menţine

Imaginează-ţi că hainele tale arată ca noi pentru mai mult timp. Culori care nu se estompează și haine care îşi păstrează forma și textura. Mașinile de spălat rufe PerfectCare te ajută să-ţi menţii stilul. 

Uscarea înseamnă îngrijire

Imaginează-ţi că hainele tale își păstrează forma și textura pentru mai mult timp. Articole din mătase care nu se șifonează, haine din lână care nu se micșorează și îmbrăcăminte de exterior care rămâne impermeabilă. Imaginează-ţi că poţi pune în uscătorul de rufe articole cu care nu credeai că ai putea face asta vreodată.

Spală și usucă - într-un singur ciclu

Economisește spaţiu cu o mașină de spălat cu uscător. Îndrăznește să speli și să usuci automat hainele tale preferate din lână sau alt tip de material delicat cu Electrolux PerfectCare. Bucură-te mai mult timp de garderoba ta.

Îngrijire exemplară

Mașinile Electrolux de spălat oferă mai mult decât o simplă curăţare a hainelor. Acestea îngrijesc cu delicateţe orice tip de ţesătură.