Aspiratoare

Gaseste aspiratorul potrivit nevoilor tale. Indiferent daca vrei sa cureti podele sau mobila, toate aspiratoarele noastre promit performante inalte si o aspirare perfecta a prafului.

scrie o recenzie si poti castiga un blender electrolux explore 6

Scrie o recenzie și poţi câştiga premii Electrolux!

Scrie în perioada 15 iulie - 14 august 2021 o recenzie pe site pentru aspiratorul Electrolux pe care îl deţii sau utilizezi și ești înscris(ă) automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele 3 blendere Electrolux Explore 6. Află mai multe despre etapele și mecanismul acestei promoţii în pagina de prezentare.

Cel mai silenţios aspirator cu sac din piaţă

Combinaţia inovatoare dintre motor, sistemul etanș și designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 să fie cel mai silenţios aspirator cu sac, atât pe suprafeţe dure, cât și pe covor. În urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primit calificativul A - Excelent pe suprafeţele dure și pe covor.

Descoperă performanţa redefinită a aspiratoarelor Pure D8.2 și designul excepţional premiat atât cu iF Design Award, cât și cu Red Dot Award în 2020.

Descoperă Pure D8.2

Cel mai de incredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de incredere brand din Romania in categoria Aspiratoare de uz casnic in 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award masoara nivelul de satisfactie si acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate il au in randul consumatorilor. Conform clasamentului intocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima pozitie in Romania in categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.