Mașini de spălat rufe

Găsiți cea mai potrivită mașină de spălat rufe pentru dumneavoastră. O mașină care adaptează spălarea în funcţie de programul dumneavoastră. Revitalizați-vă hainele cu ajutorul aburului. Toate acestea, fără să vă faceţi griji pentru articolele din lână care de obicei se spală manual.

Afișează toate mașinile de spălat rufe

Pana la 100 spalari cadou

Bucurati-va de pana la 100 de spalari cadou de la Electrolux si Ariel! Inregistrati online masina de spalat rufe Electrolux achizitionata in perioada promotiei si primiti cadou detergent Ariel si balsam Lenor pentru 50 sau 100 spalari (in functie de model).

Perioada promotiei: 15 septembrie - 31 decembrie 2017
Data limita de inregistrare online: 15 ianuarie 2018

Electrolux pentru casa ta

Cumparati un produs in promotie, inregistrati-l online si puteti primi inapoi pana la 450 lei cashback, in functie de produsul achizitionat. 

Perioada promotiei: 18 septembrie - 15 noiembrie 2017
Data limita de inregistrare online: 30 noiembrie 2017

Maşini de spălat rufe
35 din 35
Mașina de spălat rufe UltraCare Eco lângă uscătorul de rufe DelicateCare

Îngrijire în doi paşi

Secretul rufelor catifelate și bine îngrijite nu constă doar în alegerea mașinii de spălat rufe adecvate — uscarea este la fel de importantă. Uscătoarele noastre DelicateCare sunt partenerul perfect pentru mașinile de spălat rufe UltraCare™ Eco. Tehnologia lor inovatoare cu pompă de căldură usucă delicat hainele la temperaturi mai reduse pentru a elimina pericolul supra-uscării.

Cămăși impecabile proaspăt uscate