CUMPĂRĂ DIRECT DE LA ELECTROLUX

Mai mult decât un aparat electrocasnic

 • Truck
  Livrare inclusă la domiciliu *

  Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare pentru aparatele electrocasnice mari, luni-vineri, între orele 09:00 - 22:00. La cerere, în București și Ilfov se poate livra și sâmbătă.

  *Pentru comenzile mai mici de 999 lei, taxa de livrare este 20 lei. Termenul de livrare este 2-4 zile lucrătoare, luni-vineri, între orele 09:00 - 18:00.

 • Screwdriver
  Instalare inclusă în: *

  Serviciul de instalare este inclus în București, Ilfov, Ploiești, Câmpina, Pitești, Buzău, Târgoviște, Năvodari, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Petroșani, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Brașov, Târgu Mureș, Focșani, Iași, Suceava, Galaţi, Brăila, Constanţa, Medgidia, Călărași, Slobozia.

  Acest serviciu de instalare este separat de livrare și este prestat în 1-4 zile lucrătoare de la data livrării. Data și ora exacte pentru instalare vor fi stabilite de comun acord cu partenerul logistic cu ocazia programării livrării la domiciliu. Serviciul este disponibil în intervalul luni - vineri, orele 09:00 - 18:00.

  *Se aplică doar anumitor categorii de produs - verifică disponibilitatea serviciului în pagina produsului! Pentru produsele pe gaz, există un cost de 99,99 lei. Detalii suplimentare găsiţi AICI.

 • Boxes
  Preluare produs vechi în vederea reciclării

  Preluăm produsul tău vechi de aceleași dimensiuni și tip cu produsul nou achiziţionat, și-l transportăm către un centru de eliminare deșeuri electrice și electronice. 

   

  Produsul vechi este preluat în vederea eliminării separate la momentul livrării produsului nou.

5 ani garanţie pentru liniștea ta

Aparatele electrocasnice* cumpărate direct de la Electrolux beneficiază de o garanţie comercială de 3 ani, în plus faţă de cei 2 ani de garanţie legală de conformitate în temeiul OUG nr. 140/2021 privind vânzarea de produse și garanţiile asociate acestora. Astfel, garanţia totală a produselor este de 5 ani.

Această garanţie se acordă numai consumatorilor persoane fizice. Certificatul de garanţie cu toate informaţiile relevante despre condiţiile garanţiei produsului este livrat odată cu acesta.

*Se aplică doar anumitor categorii de produs - verifică disponibilitatea serviciului în pagina produsului! Aspiratoarele, electrocasnicele mici de bucătărie, consumabilele și accesoriile nu beneficiază de garanţie comercială.

O achiziţie fără griji

În calitate de consumator, ai dreptul să returnezi produsul în 14 zile, indiferent de motiv. Astfel, ai la dispoziţie 14 zile pentru a încerca aparatul electrocasnic acasă, iar dacă nu ești mulţumit(ă), îl preluăm înapoi fără costuri suplimentare pentru tine!

 

Află mai multe despre dreptul tău de retragere citind Termenii și Condiţiile magazinului online Electrolux.

Începe cu dreptul!

Cu ajutorul gamei de accesorii și consumabile special create pentru produsele Electrolux, vei avea parte de o experienţă intuitivă și personalizată.

Suntem aici pentru tine

Personalul de asistenţă dedicat îţi stă la dispoziţie. În cazul neplăcut în care te confrunţi cu vreo problemă, fii sigur(ă) că vom depune toate eforturile necesare pentru ca tu să te bucuri din nou cât mai repede de produsul tău.

Serviciul Clienţi este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00 - 20:00 (cu excepţia sărbătorilor legale), la numărul de telefon 021 9913* sau pe adresa de e-mail shop@electrolux.ro.

*număr cu tarif normal în reţelele naţionale