Curăţenie fără efort - aspiratoarele 2-în-1 Pure Q9

  • Aspiratoarele Pure Q9 au fost concepute pentru curăţenie fără efort. Bucură-te de performanţă excepţională* cu zgomot redus la jumătate** pe toată durata aspirării, chiar și cu recipientul de praf plin. Pornește-l. Aspiră. Gata.

Noua gamă de aspiratoare 2-în-1 Well Q6-8

  • Aspiri rapid și ușor orice tip de suprafaţă, pe orice nivel. Noile aspiratoare Well Q6-8 au fost concepute special pentru a asigura mai mult confort în timpul curăţeniei.
  • Certificat AGR - design ergonomic pentru postură corectă a spatelui
cadou garantat vouchere sodexo de pana la 200 de lei

Ușor de făcut curat, ușor de câștigat!

Cumpără un aspirator vertical Electrolux aflat în promoţie, înregistrează achiziţia în pagina promoţiei și primești cadou vouchere Sodexo de până la 200 de lei!

Perioada promoţiei: 25 octombrie – 15 decembrie 2021
Data limită de înregistrare online: 25 decembrie 2021

campanie aspiratoare verticale electrolux cadou garantat vouchere

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în categoria Aspiratoare de uz casnic în 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.