Putere și versatilitate pentru curăţenie fără efort

  • Aspiratoarele verticale Seria 800 oferă o curățenie eficientă chiar și asupra murdăriei pe care nu o vedeți ușor, precum particulele care sunt ascunse în covoare pufoase, spații înguste.

Curăţenie fără efort - aspiratoarele 2-în-1 Pure Q9

  • Aspiratoarele Pure Q9 au fost concepute pentru curăţenie fără efort. Bucură-te de performanţă excepţională* cu zgomot redus la jumătate** pe toată durata aspirării, chiar și cu recipientul de praf plin. Pornește-l. Aspiră. Gata.

Noua gamă de aspiratoare 2-în-1 Well Q6-8

  • Aspiri rapid și ușor orice tip de suprafaţă, pe orice nivel. Noile aspiratoare Well Q6-8 au fost concepute special pentru a asigura mai mult confort în timpul curăţeniei.
  • Certificat AGR - design ergonomic pentru postură corectă a spatelui

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în categoria Aspiratoare de uz casnic în 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.