Uscător cu pompă de caldură
10 din 10
 • 0
  (0)

  Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, panou BLACK, omologat Woolmark Blue.

 • 0
  (0)

  Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 700 cu pompă de căldură, sistem GentleCare cu senzori SensiCare şi sistem de filtrare EcoFlow.

 • 5
  (30)

  Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, afişaj LCD DirectTouch cu text, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • 0
  (0)

  Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 800 cu pompă de căldură, motor inverter, sistem DelicateCare cu senzori SmartSense, sistem de filtrare EcoFlow, program special Outdoor pentru refacerea impermeabilităţii şi capacitate dublată pentru programele pentru aşternuturi şi mixte.

 • 4,5
  (53)

  Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare Steam cu sistem cu abur şi programe speciale pentru împrospătare şi netezire, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • 5
  (1)

  Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 900 cu pompă de căldură, motor inverter, sistem CycloneCare cu senzori SmartSense,sistem de filtrare EcoFlow, program special Outdoor pentru refacerea impermeabilităţii şi capacitate dublată pentru programele pentru aşternuturi şi mixte.

 • 4,5
  (18)

  Uscator rufe de 8 kg cu tehnologie în condensare cu pompă de căldură EcoCare, LCD mediu, hublou transparent cu ramă argintie şi iluminare interioară, clasă de consum A+, certificat Woolmark Apparel Care, sistem de reglare automată Optisense şi sistem de filtrare EcoFlow.

 • 5
  (6)

  Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • 5
  (1)

  Uscător de rufe cu pompă de căldură cu sistem DelicateCare şi excepţionala clasa de consum A+++, capacitate uscare de 8 kg, echipat cu motor inverter silenţios şi durabil, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, certificat Woolmark Blue pentru uscarea articolelor din lână.

 • 0
  (0)

  Uscătorul de rufe Electrolux PerfectCare800 cu sistemul inteligent DelicateCare asigură menţinerea aspectului şi calităţilor hainelor Dvs.