10 ani garanţie pentru Motorul Inverter

10 ani garantie pentru Motorul Inverter

Bucura-te de 10 ani garantie pentru Motorul Inverter! Daca ai achizitionat o masina de spalat vase, o masina de spalat rufe, o masina de spalat rufe cu uscator sau un uscator din gama Electrolux, inregistreaza produsul aici pentru a beneficia de garantie. Detalii in regulament.

Detalii campanie

Actualizare lista produse

Lista produselor din aceasta promotie a fost actualizata conform Actului aditional nr. 4.

 • Perioada campaniei

  1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2020

  Orice achizitie efectuata inainte de 1 ianuarie 2019 sau dupa 31 decembrie 2020 nu va fi luata in considerare. 

 • Inregistrare online

  Data limita: 6 luni de la data achizitiei

  Pentru a inregistra produsul online, trebuie sa incarci o copie a facturii sau a bonului fiscal care dovedeste achizitia produsului in perioada campaniei, impreuna cu fotografia placutei de identificare a produsului

 • Lista produse

  Verifica daca produsul tau beneficiaza de garantia de 10 ani pentru Motor Inverter.

masina de spalat vase electrolux cu motor inverter

10 ani garantie pentru Motorul Inverter

Consideram ca unele lucruri chiar trebuie sa reziste o perioada indelungata. Atat masinile de spalat vase, cat si masinile de spalat rufe si uscatoarele reprezinta investitii pe termen lung, pentru ca vor fi ajutorul tau de incredere mult timp dupa primul ciclu de functionare. Din acest motiv, iti oferim o garantie de 10 ani pentru Motorul Inverter, valabila de la data inregistrarii produsului pe site.

De ce este atat de fiabil un Motor Inverter?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Motorului Inverter este lipsa periilor de carbon. Peria de carbon din motoarele conventionale atinge axul rotativ al motorului, ceea ce duce la uzura prematura, zgomot puternic si caldura excesiva in timpul functionarii. De asemenea, din cauza frictiunii, motoarele cu perii de carbon se opresc la anumite intervale, ceea ce inseamna un program mai lung. Lipsa periilor de carbon din Motorul Inverter asigura o perioada mai lunga de functionare, un motor mai silentions si un randament sporit.

masina de spalat rufe electrolux cu motor inverter

Stilul tau, bine ingrijit

Vrei ca hainele tale preferate sa se simta ca noi? Atunci spala-le cu incredere intr-o masina de spalat rufe Electrolux Perfect Care. Aceasta ajusteaza automat cantitatea de apa, energie si timp in functie de greutatea si tipul hainelor din incarcatura. Ciclul de spalare va fi mereu potrivit, astfel incat hainele sa nu fie niciodata spalate excesiv, iar culorile si tesaturile sa ramana ca noi mai mult timp. 

masina de spalat vase airdry

"Adio" urmelor de apa de pe pahare

Uita de spalatul vaselor dupa o cina cu prietenii si bucura-te de compania lor. Cu o masina de spalat vase poti economisi pana la doua saptamani pe an - un intreg concediu. Mai mult decat atat, pe langa economia de timp, vei economisi atat apa, cat si energie, datorita tehnologiei AirDry, care deschide automat usa masinii de spalat in ultima faza a programului. Un mod natural de a usca vasele si a le lasa impecabil de curate.