10 ani garanţie pentru Motorul Inverter

Bucură-te de 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter! Dacă ai achiziţionat o masină de spălat vase, o masină de spălat rufe, o masină de spălat rufe cu uscător, un aspirator vertical cu acumulatori Seria 700 sau 800, sau un uscător din gama Electrolux, existente in promoţie, înregistrează produsul în formularul accesibil din această pagină pentru a beneficia de garanţie. Detalii în regulament.

Această promoţie s-a prelungit în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2024.

Detalii campanie

 • Perioada campaniei

  1 februarie 2023 - 31 decembrie 2024

  Orice achiziţie efectuată după 31 decembrie 2024 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare online

  Data limită: 6 luni de la data achiziţiei

  Accesează link-ul de mai jos pentru a înregistra produsul online. Trebuie să încarci o copie a facturii sau a bonului fiscal care dovedește achiziţia produsului în perioada campaniei, împreună cu fotografia plăcuţei de identificare a produsului.

 • Listă produse

  Verifică dacă produsul tău beneficiază de garanţia de 10 ani pentru Motor Inverter.

ATENŢIE!
Pentru înregistrare NU se acceptă bonuri primite de la curieri sau AWB-uri. Este necesar să atașezi factura fiscală sau bonul fiscal, eliberate de vânzător.

masina de spalat vase electrolux cu motor inverter

10 ani garanţie pentru Motorul Inverter

Considerăm că unele lucruri chiar trebuie să reziste o perioadă îndelungată. Atât mașinile de spălat vase, cât și mașinile de spălat rufe și uscătoarele reprezintă investiţii pe termen lung, pentru că vor fi ajutorul tău de încredere mult timp după primul ciclu de funcţionare. Din acest motiv, îţi oferim o garanţie de 10 ani pentru Motorul Inverter, valabilă de la data achiziţiei.

De ce este atât de fiabil un Motor Inverter?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Motorului Inverter este lipsa periilor de carbon. Peria de carbon din motoarele convenţionale atinge axul rotativ al motorului, ceea ce duce la uzură prematură, zgomot puternic și căldură excesivă în timpul funcţionării. De asemenea, din cauza fricţiunii, motoarele cu perii de carbon se opresc la anumite intervale, ceea ce înseamnă un program mai lung. Lipsa periilor de carbon din Motorul Inverter asigură o perioadă mai lungă de funcţionare, un motor mai silenţions și un randament sporit.

masina de spalat rufe electrolux cu motor inverter

Stilul tău, bine îngrijit

Vrei ca hainele tale preferate să se simtă ca noi? Atunci spală-le într-o mașină de spălat rufe Electrolux Perfect Care. Aceasta ajustează automat cantitatea de apă, energie și timp în funcţie de greutatea și tipul hainelor din încărcătură. Ciclul de spălare va fi mereu potrivit, astfel încât hainele să nu fie niciodată spălate excesiv, iar culorile și ţesăturile să rămână ca noi mai mult timp. 

masina de spalat vase airdry

"Adio" urmelor de apă de pe pahare

Uită de spălatul vaselor după o cină cu prietenii și bucură-te de compania lor. Cu o mașină de spălat vase poţi economisi până la două săptămâni pe an - un întreg concediu! Mai mult decât atât, pe lângă economia de timp, vei economisi atât apă, cât și energie, datorită tehnologiei AirDry, care deschide automat ușa mașinii de spălat în ultima fază a programului. Un mod natural de a usca vasele și a le lăsa impecabil de curate.