.
.

Partenerii Electrolux

Împreună cu partenerii Electrolux dezvoltăm standarde profesionale pentru experienţe extraordinare fie că este vorba de cursuri de formare profesională sau sfaturi de gătit pentru cei pasionaţi de gastronomie. 

Chef Florin powered by Electrolux

Unul dintre cei mai iubiţi chefi din România și parte din juriul cooking show-ului „Chefi la cuţite”, Chef Florin Dumitrescu se alătură partenerilor Electrolux.  

retete in familie cu jamilacuisine

Reţete în familie cu Jamila

Urmărește seria nouă „Reţete în familie” și încearcă și tu reţetele propuse de Jamila și soţul ei, reţete gătite cu drag pentru familia lor. 

Cum să ai un stil alimentar sustenabil - cu Cristina Mazilu

Împreună cu Cristina Mazilu (Mazilique) am început o serie de reţete video dedicate alimentaţiei sustenabile. Află cum poţi reduce risipa de alimente pentru a contribui la crearea unui viitor sustenabil, urmărind reţetele propuse.  

Testat de Adrian Nartea

Urmărește seria „Testat de Adrian Nartea” pentru a afla cum au performat produsele Electrolux testate.

Chef Liviu Lambrino & Electrolux

Alături de Electrolux de mai mulţi ani, Chef Liviu Lambrino este un profesionist de excepţie, creativ și expert în tehnologiile inovatoare ale produselor Electrolux.

Gustos și sănătos cu Chef Paul Siserman

Descoperă reţete noi, secrete și tehnici de gătit mai puţin cunoscute, alături de Chef Paul Siserman și Electrolux.

CulinaryOn powered by Electrolux

Cursurile de gatit CulinaryOn sunt un concept unic in Romania de imbinare a tehnicilor secrete ale bucatarilor renumiti cu atmosfera relaxanta si prietenoasa din hangarul de pe Soseaua Pipera. Incercati electrocasnicele Electrolux preparand creatii culinare exceptionale si destindeti-va impreuna cu prietenii sau colegii.

Horeca School

Sustinem pasiunea pentru gatit si suntem alaturi de una dintre cele mai reputate scoli de cooking din Romania, Horeca School, in proiectul de dezvoltare a aptitudinilor culinare, desfasurat la Centrul Romano-Belgian de formare profesionala si orientare in cariera.