.

.

Partenerii Electrolux

Împreună cu partenerii Electrolux dezvoltăm standarde profesionale pentru experienţe extraordinare fie că este vorba de cursuri de formare profesională sau sfaturi de gătit pentru cei pasionaţi de gastronomie. 

Chef Florin powered by Electrolux

Unul dintre cei mai iubiţi chefi din România și parte din juriul cooking show-ului „Chefi la cuţite”, Chef Florin Dumitrescu se alătură partenerilor Electrolux.  

retete in familie cu jamilacuisine

Reţete în familie cu Jamila

Urmărește seria nouă „Reţete în familie” și încearcă și tu reţetele propuse de Jamila și soţul ei, reţete gătite cu drag pentru familia lor. 

Bucurie în farfurie cu Chef Roxana Blenche

Pentru un plus de inspiraţie și bună dispoziţie în bucătărie, urmărește reţetele din seria “Bucurie în farfurie” cu Chef Roxana Blenche. 

Gustos și sănătos cu Chef Paul Siserman

Descoperă reţete noi, secrete și tehnici de gătit mai puţin cunoscute, alături de Chef Paul Siserman și Electrolux.

Chef Liviu Lambrino & Electrolux

Alături de Electrolux de mai mulţi ani, Chef Liviu Lambrino este un profesionist de excepţie, creativ și expert în tehnologiile inovatoare ale produselor Electrolux.

Testat de Adrian Nartea

Urmărește seria „Testat de Adrian Nartea” pentru a afla cum au performat produsele Electrolux testate.

Cum să ai un stil alimentar sustenabil - cu Cristina Mazilu

Împreună cu Cristina Mazilu (Mazilique) am început o serie de reţete video dedicate alimentaţiei sustenabile. Află cum poţi reduce risipa de alimente pentru a contribui la crearea unui viitor sustenabil, urmărind reţetele propuse.